Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A büszkeségem miatt sosem lesz barátnőm?
Megválogatom, hogy kivel jönnék össze. Akikkel elkezdtem ismerkedni, egy idő után dobtak. Majd mindegyik próbált visszakozni. Én viszont úgy voltam vele, ha elsőre nem kellettem, akkor ne akarjon másodjára sem.
Helyes ez a hozzáállás?
Nagyon helyes. A nőknél sokkal inkább számít az első benyomás, de te valószínűleg nem kelted egyből azt a nagyon erős, kirobbanó férfiszexistenállat benyomását, ami nem is baj, hiszen akik ezt akarják, azoknál ez az egész legtöbbször nagyon erőltetett.
De aztán később ahogy kiismernek, illetve látván, hogy téged egyáltalán nem érdekel az elutasítás, illetve hogy bőszen próbálkozol más lányoknál, rájönnek, hogy mégis téged kellett volna választani.
Úgyhogy szerintem is a lányoknak fejlesztenie kéne az ítélőképességeiket, mert egyelőre ott tartanak, ha valaki villant egy kidolgozott bicepszet/BMW kulcsot/felsővezetői állást, akkor máris hanyatt esnek tőle.
17:42 hogy várhatod el hogy kelljél bárkinek is, ha nem is ismer?! Ha csak a külsődet nézi, akkor felszínes, ha a belsődre is kíváncsi megy a barátzónába, mert az 2 mondatból lehetetlen kideríteni.
Ördögi kör!
Ha nekem az elején BMW kulcsot villogtatnál vagy felső vezetői állást,szinte biztos,hogy meghátrálnék.Egy férfinak legyen önbizalma,de ne a BMW-jére legyen büszke,és ha felső vezető is,legyen szerény,különben észre sem veszem.
Kérdező,
furcsa belegondolni,mert én senkihez nem mennék vissza,ha egyszer elküldöm.ESETLEG abban az esetben,ha azért küldtem el,mert nem mutatott érdeklődést felém,ha nem tudtam rajta kiigazodni...de nem,ebben az esetben meg ezért nem fogadnám vissza.Én is úgy vagyok vele,hogy ha elsőre nem kellek,ne akarjon másodjára sem,de ha valaki igazán tetszik Neked,azzal tegyél kivételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!