Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy lány, akit megismertem a munkahelyemen, és összejöttünk. Már volt munkahelyi kapcsolatom, de megcsalt, és csúnya vége lett. Én nem gondoltam végig ezt az egészet, boldog voltam, de ahogy elkezdett komolyodni a dolog, meg elmélyülni, inkább szakítottam a lánnyal, pedig szerettem, de nem voltam teljesen biztos az érzéseimben. Nem akartam kihasználni meg fájdalmat okozni neki, hitegetni. Nagyon rosszul érintette, mert azt hitte, hogy minden rendben van. Nekem is nagyon rossz volt, de meg kellett tennem... Ő nagyon szeret, kicsit meg is ijedtem a felelősségtől, de inkább attól, hogy mi lesz, ha beleszeretek mégjobban, de majd az ő érzései elmúlnak irántam, és szenvedni fogok...
Minden nap látjuk egymást, egy hete megint beszélünk... Azt érzem, hogy hiányzik, kezdem mégjobban megszeretni, tényleg érdeklem, nem tud rám haragudni, nagyon kedves, szép, mindenki megpfrdul utána, és ettől is félek..de okos nő, nem olyan, mint a többi...de most már gáznak érezném, ha bevallanám neki ezeket, azok után, hogy tudom, hogy mennyire megbántottam, és talán nem is hinne nekem... 29/f

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!