Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nomenesztomen kérdése:
Lányok kérlek mondjatok olyan vicceket amin tudtok egy jót nevetni, meg akarok nevettetni egy csajt?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 19:40
12/24 anonim válasza:
-Láttál már 6 lábú egérfogót?
-Nem.
-Faxodra húzod a macskát.
-Szereted a fogoly húst?
-Nem.
-Akkor edd meg a rabok faxát.
-Előkészítetted a csövet?
-Milyen csövet?
-Kiszívod a pö.csömet.
Mondjuk elsőt csávónak lehet, másodikat/harmadikat lányoknak is besütni. :D
14/24 anonim válasza:
Én: Olyan furcsa, hogy megint eltelt egy év. Már csak 2 nap van hátra 2017-ből.
Belső én:
Nyugi, meg lehet oldani, hogy kevesebb legyen!
:"D
22/N
15/24 anonim válasza:
Szerintem konkrét viccet ne mondj, szörnyű mikor azzal próbálkoznak. Nekem jó humorom van, de a víz lever, hogy valakinek sikerül e jól elmondania.
16/24 anonim válasza:
A nők inkább a spontán humort szeretik,eddig azt tapasztaltam. Az előre betanult viccekkel nem fogsz nagy sikereket elérni.
17/24 anonim válasza:
Mi az, ha belemegy a szemedbe fáj? Traktor
18/24 anonim válasza:
17:
Mi az, egyik füleden bemegy, a másikon kijön, és mégis a fejedben marad?
-- csákány
19/24 anonim válasza:
Amiket is leírtak, unalmasak voltak, mert én speciel ezerszer hallottam. Honnan tudjuk, a csajod mit nem hallott?
20/24 anonim válasza:
19: látod! Pont erre hívtuk fel többen a figyelmét, hogy nem kellene előre betanult viccekkel csajozni, de azokat a kommenteket jól lepontozta a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!