Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtam kölcsön a barátomnak egy milliót, de szakítani akarok vele. Mit tegyek?
Két éve vagyunk együtt és lassan egy éve, hogy oda adtam neki a megspórolt egy millióm, mert lakáshitel problémái voltak, ami kihatott a családjára is.
Szeretjük egymást, de sajnos több "kibékíthetetlen" ok is van, amiért szakítanék.
Már eltervezte párszor vissza adni a pénzem, de mindig elherdálta a sajátját.
Amíg újra össze szed ennyit, az négy-öt hónapba biztosan bele telik. Akkor ezt hogyan oldjuk meg? Egyáltalán felhozzam neki a szakítás témát addig amég nem fizette vissza?
Papírt nem vezettünk róla.
Igazából nagyon viharos kapcsolat.
Habár én megbízom benne és gondolom vissza szeretné adni, de ha szakítunk és eltūnök az életébõl akkor elég kicsi rá az esély, hogy visszafizeti.
És ez azért nem kevés pénz, legalábbis nekem, mert sokat gyūjtögettem.
Nem kell megvárni, hogy ennyit összeszedjen, fizethetné részletekben is. Talán jobban is haladna vele, ha havonta X összeget kérsz tőle és nem azt várod, hogy mikor szed össze 1 milliót.
Ha bírod vele még pár hónapig kivárhatod, amíg visszaadja. Ha nagyon nem akarsz vele lenni már akkor szakíts vele, de mond meg, hogy a pénzed vissza akarod kapni, úgyhogy ha veled nem is akar beszélni utána veled akkor utalja át a pénzt. Ha szerinted tényleg vissza akarja fizetni akkor megteszi.
Hát, lehet az lesz, hogy utólag papírt írunk. Én hiszek benne, hogy vissza adja, úgy ha mellette vagyok.
De ha elhagyom akkor sajnos elzüllik ès hiàba keresi a pènzt lenullázza magàt. Tényleg rossz helyzet, már bánom, hogy ilyen jó szívū voltam.
Amit megtanultam: hogy soha többet senkinek nem adok kölcsön ennyi pènzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!