Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen csak a (rém) mesékben van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen csak a (rém) mesékben van?

Figyelt kérdés

Nemrég írtam már ide, de akkor még kevesebb infóm volt összességében. Eléggé lehúztatok. Szóval az válaszoljon csak, aki tud normális hozzászólást írni, legalább az ünnepekre tekintettel, így is épp elég rosszul érzem magam.

Nem írok le mindent, nehogy magára ismerjen.

Nemrég találkoztam, hogyis szokták mondani életem szerelmével… Az első találkozásunk után úgy mentem haza, hogy Ő az. Nem randiztunk, más apropóból találkoztunk. Én sose szerettem a bonyodalmakat, unalmas, egyhangú, de kiszámítható életre rendezkedtem be, erre tessék… Feléledt bennem a remény, hogy másként is lehetne élni. Személyes benyomásom alapján megbízható, segítőkész, értelmes embernek ismertem meg. Többször megégette már magát. Állítása szerint félénk is. Ahogy beszéltünk élőben és a neten keresztül, kiderült, hogy szinte mindenben egyezünk: világnézet, érdeklődési kör stb. szó szerint én csak pasiba. Többször beszélgettünk a neten és mindent tudni akart rólam, a beszélgetésekből és a megjegyzésekből nekem úgy tűnt, hogy végig udvarolt, ennyire nem nézhettem be… : „mindent tudni akarok”, „vigyázz magadra”, „aludj jól” „csinos vagy, okos vagy” stb. Aztán egyik napról a másikra megváltozott, mintha unta volna a beszélgetéseket, nem figyelt oda, néha már-már majdnem sértő, sőt gúnyolódó lett stb. Rákérdeztem, hogy untatom-e. Erre az volt a válasz, hogy „nem, csak nem értek a szerelmi ügyekhez”. ?! Rákérdeztem, hogy mitől változott meg, úgy tett, mint aki nem tudja, hogy miről beszélek, és valami viccel próbált meg kibújni a válasz alól. Ekkor befejeztem a beszélgetést, de később rákérdeztem, egyenesen, hogy kedvel-e, vagy csak ilyen a stílusa, meg még keményen rákérdeztem a pár dologra… Nem volt válasz napok múlva se… Ekkor egyszer elcsíptem a messengeren és némi felvezető után megint a „témánál” voltunk. Mesélte, hogy kb fél éve belezúgott valami csajba, aki kikosarazta érdekes módon nem kellett harapófogó mondta, hogy mi volt (korábban nem említette, hogy van egy reménytelen szerelme)… ekkor mondtam, hogy akkor már választ kaptam a kérdésemre… erre visszakérdezett, hogy melyikre…mondom mindre. Ekkor esett le neki állítólag, hogy én azt hittem, hogy fel akar szedni… Elnézést kért, hogy félreérthető volt… Örült, hogy jó társasága volt.

Csak megjegyzés, de az ő beceneve ugyanaz, mint a kutyámé, a múltkor a metrómegállóban volt egy plakát, amin az ő keresztneve volt…Nem hiszek a sorsban, a horoszkópban, meg ilyenekben, de az enyémben az volt, hogy ideje másként élni. Valaki vagy valami nem az, aminek látszik. Lehet, hogy hazudnak neked. Értékeld újra a helyzetet, tegyél fel további kérdéseket. Az övében meg hogy ideje lezárni a múltat és új kapcsolatba kezdeni.

Most szerintetek… mi történt? Ha valaki bele van zúgva egy csajba még mindig az írogat ilyeneket egy nőnek? Netán hülye vagyok, ennyire nem értek magyarul? Létezik, hogy valaki ennyire lazán beszélgessen egy csajjal, amikor elvileg "nem ért" hozzájuk? Mintha szándékosan mesélt volna a csajról, hogy megforgassa a tőrt a szívemben… Ezután valami ürüggyel elköszöntem tőle, de láttam, hogy még vagy 1 órát online volt, pedig nem szokott sokat fent lenni, csak néha ki-belépni. Mintha kibeszélne… A chatlistámon meg az első 4-helyen belül „ugrál”. Létezik, hogy ennyire félreértettem a dolgokat… Rengeteg személyes dolgot szedett ki belőlem… Rettentő megalázottnak érzem magam. Eléggé zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg embereknek, de neki sikerült lerombolni a falaimat és most piszok rosszul vagyok. Nem egy Adonisz, de nekem tökéletes lett volna… Kevés dolog van amire az életemet merném tenni, de azt éreztem, hogy nem voltam közömbös.

2017. dec. 25. 13:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki belefut néha ilyen szituációba.

Ez nem ok a zárkózottságra.

Tanulj ezekből, azt írod, külsőre nem volt a nagy ideálod, akkor meg pláne ne sajnáld.

Amit most leszűrhettél az az, hogy nem kell sokáig húzni az időt, mert akkor csak lelkileg belegabalyodsz a szituációba.

Ezért írtam, hogy légy nyitott, ha nyitott vagy, könnyebben fogsz kommunikálni, gyorsabban felméred a helyzetet, rátérsz a lényegre így magadat is kevésbé sebzed vele.

Nagyon sokan félreértik az ismerkedést és azt hiszik, azt akkor kell elkezdeni, amikor már a kukiméretét is elmondja az ember.

Nem, legyen egy külső szimpátia meg egy kis duma, és ha érdemes, akkor lehet elkezdeni az ismerkedést, ami semmire sem kötelez, lehet két randi után valami nem stimmel, aztán akkor abba marad a téma, de ezek a heteken, hónapokon keresztül facebook-ozunk meg kerülgetjük egymást, ezeknek nincs semmi értelme, csak ilyen szituációkat szülnek.

2017. dec. 25. 14:59
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,sajnálom,hogy ennyire szívedre vettél egy amúgy átlagos sztorit!Viszont próbáld az ő szemszögéből nézni a dolgot!Neki biztosan szimpatikus voltál,de nem akart komolyat.Kedves,érdeklődő volt veled,és azt mondta,írta,amit hallani akartál.Talán mert tudta,hogy neked ez jól esik.Az is benne van a pakliban,hogy rajtad kívül öt nővel chatelt ilyen módon.Te meg túl sokat láttál bele.Ez kicsit a te naivságod miatt is van.Máskor kétszer meggondolod,kinek adod ki magad,kibe habarodsz bele.A leckék meg addig jönnek,amíg nem tanulod meg,amit kell.Én még harminc évesen is kaptam pofonokat,akkor kezdtem csak igazán rájönni,milyenek az emberek.Majd jön más,akivel nem kell játszmáznod.
2017. dec. 25. 15:10
 23/45 A kérdező kommentje:
21 22! Megtanultam már a leckét rég: az emberek nagy részében nem lehet megbízni... Most mégis kivételt tettem volna. Egyébként "az" is szóba került. Nem a konkrét méret és magától mondta... nem én kérdeztem. Írta, hogy a nőknek csak az számít. Mondtam, hogy nem. Erre visszavág, hogy akkor mi számít? Meg kérdezte, hogy milyen pasit akarok? A választási lehetőség mindig a "tökéletes", választás lett volna, a másik meg egyértelműen az ő leírása...Én úgy gondolom, hogy a szájába adtam a választ.
2017. dec. 25. 15:23
 24/45 anonim ***** válasza:
56%

Röviden:

Igen, lehetséges, hogy valaki úgy flörtöl, hogy nem is tetszik neki a lány. Én is nagyon sűrűn szoktam bókolgatni (mert szeretem csinálni, férfiátok), de nem teljesen gondolom komolyan.

Igen, mindenkivel nagyon közvetlen vagyok, sokan mondják el a "titkaikat" önszántukból, nagyon rövid ismeretség után (fogalmam sincs miért).

Én csak olyan lánykákkal beszélgetek huzamosabb ideig, akik szimpatikusak számomra (bejönnek.).

Következtetés:

Megunt téged, van más, "nem vagy elég értelmes neki" (ami az én bajom a legtöbb esetben), kapott valami életjelet a csajtól akiért meg van halva, most éppen más elfoglaltsága van és az új mindig érdekesebb (egy darabig).

Megoldás (?):

Vársz. Idő elteltével én is sokszor megbánom, hogy valakivel abba hagytam a beszélgetést, illetve folytonosan visszautasítottam.

Ne faggasd!

Ne is beszélj vele, ha nem muszáj.

Csinálj úgy, mintha nem lenne fontos neked. (Igen, van benne valami, ha biztosak vagyunk benne, hogy a lányka akar minket, hajlamosak vagyunk, *én legalábbis* otthagyni az illetőt, mert sikernek van elkönyvelve és keresek mást, de ez nagyon helyzetfüggő).

"Akarlak, de mégsem" effektus. A férfiak is tudják azt gondolni, hogy most biztos mással van, azért hanyagol minket. :)

FAQ

- Mennyi idő múlva keresd?

+ Változó, 1 hónap, fél év, kinek mi.

- Hogyan fogod tudni, hogy később kellesz majd neki?

+ Valószínűleg sehogyan, vagy rád ír, lájkolja a képed, vagy letudja egy "ezt elszúrtam" jelzővel és várja a csodát.

* A válasz személyes tapasztalatok alapján íródott, az esetleges félreértések, károk bekövetkezéséért felelősséget nem áll módomban vállalni

Remélem nem volt annyira unalmas olvasni :D

21f

2017. dec. 25. 15:24
 25/45 A kérdező kommentje:
Ez a rész már a váltás után volt.
2017. dec. 25. 15:24
 26/45 A kérdező kommentje:
24! Ő írta, hogy mindig rácseszik és fél, hogy becsapják, aztán lelépnek...Ez a szálka, meg a gerenda esete...Még az jöhet szóba, hogy "leinformált" (ezt könnyedén megtehette...)csak lehet nem a megfelelő emberrel beszélt. Mindegy nem áll szándékomban beszélni vele, de rossz, hogy az "ismerősöm". Átkozott technika.
2017. dec. 25. 15:32
 27/45 A kérdező kommentje:
Komolyan! Mindig igyekszem kerülni a bajt, erre magamnak keresem.
2017. dec. 25. 15:33
 28/45 anonim ***** válasza:

Hanyagold, később kérdezd meg, hogy mizu, ha pár hónap után is érdekel még. Bocsi, nem olvastam el a hozzászólásokat és nem is fogom, de szinte mindent leírtam, ami eszembe jutott a kérdésedből..

Egy önbizalomhiányos p*cs, akit kikosarazott valami lányka. Én is ilyen voltam életem első visszautasítása után. Kb 3 napig. Ez volt kb 3 hónapja, azóta megint én utasítgatok el mindenkit :)

#24 voltam

2017. dec. 25. 15:41
 29/45 A kérdező kommentje:
28! Ezt mondta a barátnőm is csak szebb szavakkal...De a teljes szöveget olvasva rá kellett volna jönnie, hogy nem zavarnám el... És ő "kezdte" az egészet. Mondta, hogy milyen volt az előző nője, azt kérdezte, hogy én is olyan vagyok-e, mondom nem... Ez akkor volt, amikor másodjára találkoztam vele véletlenül, ja és ő jött oda hozzám. Most majd tuti, hogy mindig bele fogok botlani. Azért szemét húzás volt elhúzni a mézes madzagot az orrom előtt, megpendítve egy jövőbeli randi lehetőségét, aztán meg, bocs hogy félreérthető voltam...?!
2017. dec. 25. 15:52
 30/45 A kérdező kommentje:
Meg előhozakodni a csaj esetével, pláne amikor már feltehetően elolvasta, amit korábban írtam neki. Ez szándékos szívatásnak tűnik annak tükrében, pedig nem adtam rá okot, hogy megbántson.
2017. dec. 25. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!