Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy visszajön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy visszajön akit elengedünk, vagy csak a mesékben fordul ez elő?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit több mint egy éve ismerek. Jó kapcsolat volt köztünk de az utóbbi időkben sokat vitáztunk és arra kért hagyjam békén, ne írjak rá. Én pedig hát így teszek. Ilyenkor mit érdemes tennem, megpróbálnom továbblépni? Nem egyszerű de reménykedem, hogy visszajön hozzám. Most ahogy ezt így leírtam én is rájöttem milyen szánalmas vagyok, de mondhat ezer ember valamit egy meg egy másikat ha csak annak az egynek a véleménye érdekel. Mit tegyek, hagyjam vagy próbáljak visszaférkőzni az általa kedvelt emberek közé? Nagyon elutasító volt utóbbi időben.
2014. jún. 9. 19:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha nem, nem. Ha olyan jóban voltatok, hiányozni fogsz neki, és inkább ő ír rád. Talán bűntudata lesz. Nekem is volt ilyen. :)
2014. jún. 9. 19:58
 2/20 anonim ***** válasza:
Egy illuziót kergetsz, ha nem favorizálnád annyira azt az egyet, akinek nem kellessz, akkor hamarabb találnál még jobbat.. de gondolom már istennőként gondolsz rá, közben meg lehet nagyon messzire van az álmaidtól.
2014. jún. 9. 20:00
 3/20 A kérdező kommentje:

Túl önérzetes vagy hogy mondják, egy balhé után nincs az az isten, hogy ő írjon rám akárki is volt a hibás.:)

Eddig úgy döntöttem várok.

2014. jún. 9. 20:01
 4/20 A kérdező kommentje:
2es, tisztán látod a dolgokat :)
2014. jún. 9. 20:02
 5/20 A kérdező kommentje:
Bennem van ez a gondolat hátha rájön, hogy nem becsült meg addig amíg el nem tűntem. Tudjátok biztos előfordult már veletek is ilyesmi, hogy nem értékeltetek valamit addig amíg egyszercsak már nem volt. Pl wc papír
2014. jún. 9. 20:05
 6/20 anonim ***** válasza:

még nem láttam visszajövést soha!

30+F

2014. jún. 9. 20:06
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Sose fog vissza jönni. Majd talán küld egy meghívót az esküvőjére... ahova soha nem fogsz elmenni, mert nem veled lesz.
2014. jún. 9. 20:17
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát tovább kell lépnem. Nem lesz nehéz, bár kicsit szemét vagyok legalább jól nézek ki. Kár h közben meg szerelmes vagyok de hát ez meg csak elmúlik nem?...
2014. jún. 9. 20:23
 9/20 anonim ***** válasza:
ne aggódj elmulik, ahogy találsz egy másikat rögtön, sőt ugy érzed, hogy nem jól gondoltad annak idején, hogy ebbe a lányba voltál szerelmes, sőt annyit tud változni az ember, hogy még azon is csodálkozik,hogy tudott vele járni..Amikor kicsit forditasz a gondolataidon és már nem érdekel, kb. akkor szokott jelentkezni,de tapasztalat nem érdemes folytatni, vagy ujra kezdeni, mert csak az időd fog elmenni, és ujra beleszerelmesedsz, ujra lelép, csak 2x futod ugyanazt a kört.
2014. jún. 9. 20:30
 10/20 anonim ***** válasza:

Bizony van olyan,hogy valaki visszajön.Velem megtörtént. Elengedtem,bár fájt veszettül.Mindketten éltük a saját életünket 10 hónapig. Ez idő alatt neten váltottunk néhány levelet.Valószínűleg egyikőnk sem talált jobbat és félve,de újra kezdtük.

Mit tettél azóta?

2014. jún. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!