Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy visszajön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy visszajön akit elengedünk, vagy csak a mesékben fordul ez elő?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit több mint egy éve ismerek. Jó kapcsolat volt köztünk de az utóbbi időkben sokat vitáztunk és arra kért hagyjam békén, ne írjak rá. Én pedig hát így teszek. Ilyenkor mit érdemes tennem, megpróbálnom továbblépni? Nem egyszerű de reménykedem, hogy visszajön hozzám. Most ahogy ezt így leírtam én is rájöttem milyen szánalmas vagyok, de mondhat ezer ember valamit egy meg egy másikat ha csak annak az egynek a véleménye érdekel. Mit tegyek, hagyjam vagy próbáljak visszaférkőzni az általa kedvelt emberek közé? Nagyon elutasító volt utóbbi időben.
2014. jún. 9. 19:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egy szót se váltottunk még azóta sem.. Férfi létemre bevallom, hogy nehéz. De ez van, nem fogok a lába előtt esedezni, hogy beszéljen velem ha már egyszer megkért rá, hogy ne keressem. Pár napja egy kraftban (egy klub, ha esetleg nem tudod mi bajom) megismertem valakit, kavartunk aztán sétáltunk, de nem mentem vele utána.. Egyfolytában csak ő járt az eszemben hiába volt nagyon szép és kedves a lány. Egyszer vagyok szerelmes, akkor is igy beszopom:D
2014. jún. 22. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Keresd meg a gyenge pontját,mindenkinek van olyan.Ha nagyon küzdesz (persze a háttérben),nem tolakodva elérheted ha valóban akarod.
2014. jún. 22. 20:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam túlzásokba esni, de őt jobban akarom bárminél.. Szerintem várok még, legalább fbn ne legyek letiltva akkor ráírok max.
2014. jún. 22. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal anno engem is letiltott.
2014. jún. 23. 15:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Mi történt utána?:D
2014. jún. 23. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Türelemmel,szépen lassan ......

A fanatikus szerelem mindent kibír és eltűr.Te hogy viselnéd,ha tudnád hogy mással van?Kibírtam valami nagy nehezen,de ma már csak engem szeret és velem él.

2014. jún. 24. 10:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Hat... Meg mindig semmi. Ugyanugy faj a hianya mint az elejen, remelem mar nem sokaig. Randiztam mas lanyokkal is azota, de feleslegesen. Senkiben nincs meg az ami benne igen..
2014. júl. 12. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Min vitáztatok ?
2014. júl. 25. 10:32
 19/20 anonim ***** válasza:
ha ő az igazi akkor ajövőben együtt lesztek még. ha meg nem akkor meg majd jön más :)
2014. szept. 28. 23:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Azóta se semmi :D 3 nővel voltam "együtt" azóta de semmi.. nem bírok meglenni mellettük egy napnál tovább mert nem ő az akit én keresek.. SZAr ügy
2014. okt. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!