Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ha valakit elengedünk, visszajön?
Ha nem könyörgök neki h szeressen,nem fenyegetőzök stb,hanem szépen elengedem? Pedig majd bele döglök?
23/L
persze, south parkba is volt: "hogyha igazán szereted a péniszedet engedd el"xD
vagy is valami ilyesmi:D
nagyon vonzódtunk egymáshoz a pasival,de nem lehetett semmi mert barátnője van.:(
nem tehettem mást mint elengedni,talán ha pár év mulva esetleg nem lesznek együtt,lehet hogy visszajön? Vagy tegyek le róla végleg?
nem szép dolog más pasijára ácsingózni! valószinűleg a barátnőjét szereti, ha mellette van.
keress másik srácot, aki szabad!
Na pont ez az! Neki is van gyereke attól a nőtől..:(
Pedig a rövid idő alatt mig együtt voltunk,éreztem hogy nagyon vonzódik hozzám,a csókjaiból,mindenből,de mielött bármi komolyabb történt volna,visszament a nőjéhez.:(
De én nem hiszem hogy olyan marha jó lenne a kapcsolatuk,ha velem kezdett! Akkor meg miért választja őt? A gyerek miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!