Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm visszajön még hozzám valaha?
Egy hete kezdett furcsa lenni. Nem keresett, szokatlanul viselkedett, alig akart találkozni, végül Pénteken benyögte hogy szakítsunk. Csak így egyik napról a másikra két és fél évnyi együttlét után. Indokként azt hozta fel, hogy sokat veszekedtünk mostanában (ami nagyon igaz, igaz nem midnig az én hibámból) és hogy ezt nem bírja szünet kell neki. Igen ám, de beléptem a Facebookjába, és kiderült hogy egy két új osztálytársával nagyon is jóban van, (fiúkkal), ráadásul a barátnőinek a levelekben erről beszélgetett, hogy kell neki már a változatosság, meg ilyenek. Meg az egyik barátnője kérdezte tőle hogy mi volt, és erre visszaírt neki hogy sírt (én sírtam) és kéeps volt egy XD-t is utána tenni... :(
Viszont: ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába... Ez szerintetek igaz? Most ez nagyon gyötör, de másfelől meg lehet hoyg csak azért mondta mert "pont kapóra jött" az indok nem? :( Amíg itt volt ő is nagyon sírt, nehezen bírta, és a végén mondogg egy ilyet: lehet hetek, hónapok múlva rájön hogy mennyire hiányzok neki és ha így lesz biztosan keresni fog... És hogy barátkozni akar most feltétlen még mert nem tud 2 és fél évet csak úgy lezárni... Szerintetek reménykedjek még?
Csak szopat, utálom az ilyen nőket... Persze aki értékelné annak meg nem jut semmi. :/ Keress egy érettebb lányt.
20/l
Hát igen kapóra jött neki, hogy megtudta beléptél a fészbukjába! Valószínűleg pasizni akar még! Nekem is volt/van, hogy arra gondolok nem éltem még ki magam,de képtelen vok szakítani a barátommal(mi is sokat veszekszünk és már nem is jó a kapcsolatunk)!!És azért vok képtelen, mert szeretem nagyon!!!
Meg XD-t tesz azért mert sírtál....összetenném a két kezemet, ha a btom sírna utánnam(5 éve vunk együtt amugy)!!Ez "szemétség" volt tőlle!! Nagyon szeretheted és tudom nem is érted miért csinálja ezt most...együtt érzek! :( Figyelj ha most elhagyott és vissza megy hozzád, akkor valószínűleg kellesz neki..csak nehogy azért menjen vissza, mert mondjuk nem jön neki össsze a dolog a másik "pasikkal"! Legyen benned tartás és ezek után ne könyörögj neki, hogy legyetek újra együtt...hagy érezze, hogy te nélküle is boldogulsz...qurva nehéz lesz de próbáld meg!!
Remény mindig van.....
Én meg most elakarom a barátomat hagyni..csak h lássam kellek-e neki...pffff
21L
Soha nem fog hozzád visszamenni. Ráadásul szerintem egy aljas kis r*banc, ráadásul piszok jó színész. Be ne szopd már a műkönnyeket, mikor a hátad mögött meg rajtad röhög, meg XD, meg f*szom.. És nem a levegőbe beszélek, nekem is volt már (bal)szerencsém ehhez a fajtához, nem is egyhez.
Legyen benned tartás, büszkeség, küldd el nagyon durván az ótvaros k*rva anyjába, ha nem vagy elvből asszonyverés-ellenes, akkor egy jó nagy csattanós sallert adj még neki útravalónak, aztán mehet, amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!