Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm vissza költözött az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vissza költözött az anyukájához mondva hogy csak barátként tekint rám 2év és 3 hónapig voltunk 1 üt mert szakított is velem. Kérdeztem tőle akkor most hogyan tovább mert én még mindig szeretem. Visszajön még hozzám?

Figyelt kérdés
Erre csak azt mondta most vissza kapta a szabadságát és így most jó neki és egyenlőre csak barát erre kérdeztem baj lenne ha meg próbálnám újra + hódítani. A válasz csak annyi volt próbálkozhatok de még ne akarjam vissza kapni egyből.Én 28 vagyok ő 20 éves.
2008. szept. 2. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nem akarlak elkeseriteni,de ha màr ilyen gondok àllnak fent akkor ott màr bibi van.Vagy téged unt meg a leànyzo,ha esetleg valami olyasmit tettél,vagy esetleg egy uj hodito van a làthatàron.Te ne is akarj ilyen nöt vissza kapni,ha ennyire bizonytalan.Keress magadnak egy nàlla idösebb lànyt aki màr kibulizta magàt.Tudom az elvàlàs nehéz dolog föleg ha mély érzelmek is vannak,de szoktàk mondani,jobb most mint esetleg késöbb,még mélyebb érzelmekkel.Nagyon sajnàlom ami veled történt de fel a fejjel.
2008. szept. 2. 02:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm mindenki válaszát tenni nem tettem semmi olyat mi ezt indokolná és másik hódító sincsen a láthatáron.
2008. szept. 2. 03:02
 3/3 anonim ***** válasza:
ez azt jelenti, hogy megunt. velem is megesett már, szarabb is, de mindig továbbléptem: villamos, busz, nő után soha ne fuss, mert mindig jön másik. ez bevált, aranyat ér ez a mondás. nem jó túl belezúgni valakibe, előbb ki kell ismerni, és 10%-ban mindig fenntartani annak a lehetőségét, hogy elhagy és megemészteni ...
2008. szept. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!