Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm visszajön még hozzám valaha?
Egy hete kezdett furcsa lenni. Nem keresett, szokatlanul viselkedett, alig akart találkozni, végül Pénteken benyögte hogy szakítsunk. Csak így egyik napról a másikra két és fél évnyi együttlét után. Indokként azt hozta fel, hogy sokat veszekedtünk mostanában (ami nagyon igaz, igaz nem midnig az én hibámból) és hogy ezt nem bírja szünet kell neki. Igen ám, de beléptem a Facebookjába, és kiderült hogy egy két új osztálytársával nagyon is jóban van, (fiúkkal), ráadásul a barátnőinek a levelekben erről beszélgetett, hogy kell neki már a változatosság, meg ilyenek. Meg az egyik barátnője kérdezte tőle hogy mi volt, és erre visszaírt neki hogy sírt (én sírtam) és kéeps volt egy XD-t is utána tenni... :(
Viszont: ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába... Ez szerintetek igaz? Most ez nagyon gyötör, de másfelől meg lehet hoyg csak azért mondta mert "pont kapóra jött" az indok nem? :( Amíg itt volt ő is nagyon sírt, nehezen bírta, és a végén mondogg egy ilyet: lehet hetek, hónapok múlva rájön hogy mennyire hiányzok neki és ha így lesz biztosan keresni fog... És hogy barátkozni akar most feltétlen még mert nem tud 2 és fél évet csak úgy lezárni... Szerintetek reménykedjek még?
Nem állítottam, hogy 2 és fél éven át végig megjátszotta magát, de ez a könnyes téma tutira szinészkedés. Pláne hogy tudod róla, hogy hátad mögött kiröhög, hogy sírtál miatta. Nem tisztel téged egyáltalán, valószínűleg már nem is szeret egy jó ideje, csak kényelmes volt így neki, és nem volt annyi gerince eddig, hogy elédálljon hamarabb, hogy megmondja, hogy nem szeret/mással akar lenni/akármi.
Egy üveg Don Perignon-t tennék rá, hogy félre is kúrt.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:35
jókat írsz..jófej lehetsz! :)
21L-es vok!!
küldd el nagyon durván az ótvaros k*rva anyjába, ha nem vagy elvből asszonyverés-ellenes, akkor egy jó nagy csattanós sallert adj még neki útravalónak, aztán mehet, amerre lát.
ezen behaltam
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!