Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret Visszajön hozzám?
hát nézd...szerencsére nem vagyok a helyzetedben, de szerintem annak örülj, ha megszabadulsz ettől a döntésképtelen, felelőtlen embertől, aki teljesen alkalmatlan arra, hogy családapa legyen, hogy egy kisfiúnak apa-képet, követendő példát mutasson.
ha jól értem, két hónapja voltatok együtt, mikor terhes lettél, ez felelőtlenség volt, de ezt nyilván már te is tudod. igyekezz a kisfiadnak minden tőled telhetőt megadni, ezt a barmot meg felejtsd el!
29/N
Hát a nevén vitatkoztunk én az ő nevét szeretném Tamás!
De ő nem akarja mert nem tetszik neki a saját neve!
szerintem keressetek olyan nevet, ami mindkettőtöknek tetszik.:))
Lehetne az első olyan, ami mindkettőtöknek tetszik,
a második meg Tamás.
Ne törődj az előző jellemzésével, nem lehet 10 sorból megismerni egy embert. Ha szeret, visszamegy és aranyos kis család lesztek! Biztos nagyon fogja szeretni a fiát. És az a legfontosabb.
" nem lehet 10 sorból megismerni egy embert" először is nem egészen 5, számolni nem árt mentanulni, hasznos.
amúgy igaz, megismerni valóban nem lehet, de a leírt viselkedés ne mondd már, hogy egy komoly, felelősségteljes férfira utal (tehát az, hogy csalja a terhes barátnőjét az exével, akit aztán ott is hagy, de ugyanezt játszotta el ex-asszonypajtással is...így viselkedik egy FÉRFI?)...nem is érdemli meg sem a nevelt, sem a vér szerinti gyerekét.
Nem érdekel. A kérdező szereti őt, és hamarosan szülni fog. Arra kell figyelnie,anya lesz, nevet kell választania. Minden megváltozik, ő is az apa is.
A kérdés arról szólt: visszajön-e?
szerintem, igen, Kérdező, ha szeret visszamegy.
nem biztos, hogy ilyen-olyan fráter, hiszen nem ismerjük
a kérdező szereti...napietus ismered ezt a fogalmat?? - és meg is fognak mind a ketten változni. Egy gyerek születésekor még két ember születik (újjá) egy anya és egy apa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!