Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret Visszajön hozzám?
Kedves napietus, elhiszem, hogy sok "ilyenre képes" embert ismersz. De minden helyzet más és más. És tökéletesek sem vagyunk, kisebb-nagyobb-óriási jellemhibáink vannak.
De egész életünkben változhatunk, ezzel Te is így vagy és én is így vagyok, senkitől nem vonnám meg ezt a lehetőséget.
A kérdés elolvasásakor könnybelábadt a szemem, olyan fájdalom sütött át a monitoron. A Kérdező azok válaszát kérte, akik átélik a helyzetét, vagyis együttéreznek vele. Visszatért volt feleségéhez- és szereti a gyereket, akit ott talált. Ez igenis azt jelentheti, hogy egy érző lélek - és nagy hatással van a lelkére egy kisgyerek.. Mindkettőt szereti!! A volt feleésgét és őt is! - ez nem ugyanaz, mintha egyszerűen megcsalta volna, mert nem bír a testi vágyain uralkodni.
és nem tud dönteni. Erre gondolom, hogy ha majd karjában tartja kisfiát - döntésre tud vergődni.
Valami probléma van a családdal - beleszóltak, befolyásolták - amit részeltesen a Kérdező nem tárt fel - de valószínű ezt is meg kell oldani. Ez biztos nagyon kártékony volt - mert nem jó belszólni egy fiatal pár életébe kívülről. Itt szabadon, nekik kell dönteni.
És a jövendő Apa - érző lélek - ebben igenis változni fog, ha a kicsivel lesz, főleg később, ha már beszélni is tud vele.
A kérdező, igen, a testvérem. Nagycsaládos vagyok,
immár közel ~7 milliárd testvérem van.
Tudom, hogy most nehéz, de SZÉPEN KÉRLEK FELEJTSD EL EZT A BAROM ÁLLATOT!!!
Kutyából nem lesz szalonna!
Sosem fog megváltozni! Ugyanezt tette az előző kapcsolatában is.Ne légy buta, ne hidd, hogy majd Neked sikerül megváltoztatni,mert nem.Egy felnőtt férfit nem igazán lehet már alakítgatni.
Fogadd el a helyzetet, hogy nagy felelőtlenség volt 2 hónapi ismeretség után teherbe esned.Ennyi idő alatt nem is lehet megismerni valakit.
Nagyon sajnálom a helyzetedet,de a babád miatt.
Te vagy az édesanyja, állj a sarkadra és biztosíts neki nyugodt családi életet,ami nem abból áll, hogy a biológiai apja ingázik közted és az exe meg ki tudja ki között.
Ha már most eltűröd és beletörődsz, később még rosszabb lesz.
Ha pedig azon aggódsz, hogy kinek kellhetnék terhesen, vagy kisbabával, hát nagyon sok ilyen FÉRFI van,aki el fogadja és szinte sajátjaként szereti más gyermekét.
Tudom, hogy most kínkeserves, hogy majd belepusztulsz a fájdalomba, de vegyél erőt magadon, és takarítsd el a közeledből ezt a férfiank és apának nem nevezhető felelőtlen valakit.
Az idő minden sebet begyógyít, ahogy telnek a napok,hetek,hónapok.....könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!