Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha valaki szeret téged az visszajön hozzád! Ha nem jon
akkor soha nem is szeretett!" Valami igazság van benne?
Csak valószínű, hogy visszajön. Ha nagyon szeret és el tudja felejteni a szakítás tényét, okát, és ami az egésszel jár, akkor visszajöhet. De ha nem jön, akkor az nem jelenti azt, hogy sosem szeretett. Mert amíg együtt voltatok, addig szeretett... de utána valami megvátozott.
2008. jún. 5. 22:11
van ám büszkeség a világon
meg józanész is
2008. jún. 5. 22:32
Az érzelmek nagyon változékonyak, szóval attól hogy már elmúlt a szerelem, még szerethetett teljes szívéből régebben.
2008. jún. 5. 23:17
ez ertheto szellemi elengedesre is...engedd el h menjen....azaz o tehet amit akar akivel akar, de ha ugyis melletted dont, akkor szeret, nem kell feltetlenul fizikailag szakitani. En pl szakitottam a baratommal, sokszor mert mindenki irigy volt, s betetettek hazugsagokkal nekunk. de az nem azt jelenti, h nem szeretett....s visszajott...de ..ne szamits erre mert nem mindig fog az a valaki visszajonni, csak szeretetbol....sokszor a szeretet nem eleg
2008. jún. 5. 23:26
Ahogy elöttem irta valaki a saját példámon levezetve:
Együtt voltam valakivel pár évig, megcsalt. Kiraktam, pár hónap után a lábtörlő alatt próbált visszakúszni az életembe- merthogy ő engem oly nagyon szeret és mégiscsak én vagyok az igazi...ekkor lépett életbe a józan ész... el lett hajtva a jó Édesanyja hatsó fertályára....
2008. jún. 6. 00:41
ez egy gyenge közhely önértékelési problémákkal küzdők önmaguk megnyugtatására
2008. jún. 6. 05:34
nincs.
A szeretet érzelem és mint ilyen jön és megy.
Az, hogy most szeret-e nincs összefüggésben azzal, hogy annó szeretett-e.
Kifogásnak gyenge, ráadásul sokkal rombolóbb lelkileg, mint a mostmár nem szeret.
Ha ezt elhiszed és nem jön vissza, akkor minden együtt töltött óra és perc szánalmas hazugsággá válik. Még akkor is, ha nem volt az.
2008. jún. 6. 06:52
8/13 A kérdező kommentje:
Nem megcsalás,nem másik nö van a dologba hanem munka,vagyis külföldre ment a párom dolgozni!
Szia! Ezt a kérdést akér én is írhattam volna. Az én párom is külföldön dolgozik :-( (nem magyar, de itt él). Az a legrosszabb, hogy még nem tudjuk, mikor tud visszajönni, ráadásul én is megyek hamarosan külföldre 2 hónapra.
Szerintem mindenképpen van benne igazság. Én pokolian szenvedek emiatt, csak az nyugtat, hogy reménykedek, hogy visszajön. Ezt nagyon nehéz megértenie annak, aki még nem volt ilyen heylzetben, úgyhogy ha tanácsra lenne szükséged, írj privátot.
2008. jún. 6. 13:05
Tudod h mennyi idore ment??? megegyeztetek vmiben?? h mikor megy haza, vagy ha neki bejon te netan utanamesz?? ez azert fontos lenne tudni. mert ha csak ugy elment es ki tudja mennyi idore es nem is beszeltek kozben eleg nehez... csak ugy varni mert egykoron szeretett hat nem tudom... erzesek az ido folyaman valtoznak. es a szeretet kozott is vannak fokozatok. en sajat tapasztalatbol tudom amikor en mentem kulfoldre es kapcsiban voltam akkor en lazan elmentem es az ex nem akart jonni igy en attol meg elmentem. ez nem azt jelenti h nem szerettem mert szerettem es vannak szep es jo kozos emlekeink ami mindig melegseggel tolt el de valoban ma mar tudom nem szerettem ugy nagyon de nagyon de nagyon melyen... aki miatt feladnak mindent. ha igy lett volna nem koltoztem volna kulfoldre... az a mely erzelem az olyan h feladsz erte mindent csakhogy a masik boldog legyen... ez ritkan fordul elo es nem mindenki eli at a parkapcsolata folyaman... remelem segitettem..
2008. jún. 6. 13:09
Kapcsolódó kérdések: