Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Ha valaki szeret téged az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha valaki szeret téged az visszajön hozzád! Ha nem jon akkor soha nem is szeretett!" Valami igazság van benne?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 22:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
IGEN BESZÉLTÜNK ROLA KB 10HO MAX 1ÉV.MINDEN KÉPP HAZZA FOG JÖNNI NEM SZÁNDÉKOZIK LETELEPEDNI.MINDEN KÉPP TARTJUK A KAPCSOLATOT.
2008. jún. 6. 15:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van benne igazság!De én nem így tudom ezt az idézetet, hanem:

"Ha valakit elvesztesz, és igazán a Tiéd volt visszajön hozzád!Ha nem volt igazán a Tiéd sosem jön vissza többé."

Szerintem ha igazi az érzelem, vagyis eljön a nagyŐ akkor bármi történhet mindig vissaztalálnak egymáshoz.Olyanok, mint a Nap és az Üstökös...az Üstökös mindig visszatér a Naphoz, mégha közben találkozik más bolygókkal is..

Kitartás!!

2008. jún. 7. 12:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Rem igazad lesz!Meg is josolták!
2008. jún. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!