Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen vagy csak a mesékben? De miért érzem még is ezt, de lehet csal a megérzésem.
Nem jöttünk össze, mivel ő nem szerette volna elvileg ugye ugy tartotta nem illünk össze meg sok köztünk az év.
Ő túl elfoglalt nem ugy ér rá mint én aki még tanul.
Ez miatt vége lett,befejeztük,de ugy érzem azt várja hogy idősebb legyek és ha nem lesz senkije megkeres még mert rájön vagy csak megprobálná...
én ezt érzem de lehet csak a remény még ez!
Fordítás:
Létezik ilyen vagy csak a mesékben? De miért érzem még is ezt? Vagy csal a megérzésem?
Nem jöttünk össze, mivel ő nem szerette volna. Úgy gondolta, hogy nem illünk össze, meg nagy a korkülönbség.
Ő túl elfoglalt, nem ér rá úgy, mint én aki még tanul. (fordítói megjegyzés: nem nyelvtant)
Tehát vége lett. De úgy érzem azt várja, hogy idősebb legyek, és ha nem lesz senkije, akkor megkeres.
Én ezt érzem, de lehet, hogy csak reménykedem! Szerintetek?
kérdező, never go full retard, de tényleg!
és az elsőnek meg: én most kevertem narancslét Curacao-val, hát isteni.:D
Már hétfő délután kezdjük az ivást? :D
Csak vicceltem, én is ittam már ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!