Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy hülyeség véget vetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeség véget vetni egy három éve tartó, boldog kapcsolatnak azért, mert lett egy ilyen megérzésem, hogy ezt kell tennem? 25L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátomat, ő is engem. Hosszútávra terveztünk, sosem veszekszünk, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.

Viszont nem olyan régen rám tört egy érzés, mégpedig az, hogy nem ez az én "nagy" szerelmem.... megmagyarázni nem tudom, nem adott rá okot a párom, hogy ezt érezzem, sőőőőt: ő igazán romantikus, kedves, stb. Én meg szerelmes vagyok belé(!!!), mégis azt érzem, hogy ez a szerelem nem lesz örökké tartó...

Viszont félek, hogy meggondolatlanul szakítok, és később "megjön az eszem", visszasírom majd őt, azt az embert, aki mindennél jobban szeret...

Mi ez? Mi van velem? "Kapuzárási pánik"??? Női megérzés? Kezd elmenni az eszem? Vagy mi a fene?

2013. szept. 17. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak hülye vagy és bepánikoltál.

"Női megérzés" egy fenéket

Miért tennél tönkre egy jó kapcsolatot.Főleg ha szerelmes vagy?!

2013. szept. 17. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a női megérzések olyanok, mint a whirlpool hatodik érzék
2013. szept. 17. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

hiányzik az izgalom, " túl jó " a kapcsolatod

erre mondják, hogy jó kapcsolat nincs veszekedések nélkül és 1-2 szakítás is belefér ;)

2013. szept. 17. 17:55
 4/6 Dr.Trolompár Rajmund ***** válasza:
Ha valami működik mi értelme lenne elszarni mindent?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak hiszti, mert túl jó dolgod van, és már nem tudsz mit kezdeni magaddal. Ezt minden bántó szándék nélkül írom? de tényleg ez jön le az írásodból.
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezd elmenni az eszed.
2013. szept. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!