Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyanok, akik rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok, akik rögtön megtalálták az igazit, senki mással nem jártak soha csak vele, és később össze is házasodtak és boldogan éltek míg meg nem haltak? Létezhet ilyen, vagy csak mesékben?

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Velem vagy ez lesz vagy egyedül halok meg. 22/F
2017. jan. 31. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
5-ös lottón is néha nyernek, de az gyakoribb.
2017. jan. 31. 19:29
 3/11 schamuelson ***** válasza:
100%
Nem túl gyakran de előfordulnak ilyen szerencsés? párok. Én is ismerek egy ilyen párt. Még általános iskola hatodik osztályában ismerkedtek meg, aztán középiskolában már végig együtt jártak, később összeházasodtak. Mai napig együtt látom őket néha, és már elmúltak ötven évesek. Gondolom, az eddigi 40 év után a hátralévő éveiket is egymásnak szánják.
2017. jan. 31. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Az egyetlen ilyen pár, akikről tudok, a nagyszüleim voltak. (Kicsit árnyalja a képet, hogy a nagymamám cseléd volt, a nagypapám pedig tanyán élt, tehát túl sok ismerkedési lehetőségük sem volt korukbeli fiatalokkal.)

De biztos van más is ilyen, csak ritka, mint a fehér holló...

2017. jan. 31. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Én ismerek, a nővéremet. Ők 18 évesen ismerkedtek meg, mindkettőnek a másik volt az első,minden téren. Azóta eltelt 12 év,összeházasodtak és van két gyerekük,és meg mindig szerelmesek. Sokaktól hallom azt,hogy nem jó az ha az ember az első szerelmével éli le az egész életet, mert akkor nem szerez tapasztalatokat,nem tudja kiélni magad stb. Én nem így látom,szerintem ez azon múlik hogy az "első" szerelem tényleg igazi szerelem e. Én most 22 éves vagyok, és 6 éve vagyunk együtt a barátommal,nekem is ő volt az első és nagyon szeretném hogy maradjon is az:)
2017. jan. 31. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
A kulcszó a 12 év, jó esetben még 40 év hátravan, hát...
2017. jan. 31. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Férjem szülei ilyenek. :)

Anyósom 13 volt, amikor apósom elkezdett udvarolni neki, majdnem 5 évig pedig "hozzá se nyúlt". Na, akkor viszont rögtön besikerült a párom. :)

2017. jan. 31. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem igy alakult. Igaz, az elso gyerekunk szuletese utan volt egy nagyon hosszu mosolyszunet, de nem valtunk el, nem is csaltuk meg egymast. (Tudomtudom, o biztos megcsalt engem, de nem, tudom, hogy nem). Aztan a masodik gyerekunk elso par honapja is megtepazta kicsit a kapcsolatunkat, de kozel se annyira, mint az elso. A gyerekszuletes csodalatos dolog, de tapasztalataim szerint megtepazza a hazassagot, nagyon sok ismerosunk jart igy... Hala Istennek mi egyutt maradtunk. Mar 17 eves a kapcsolat. Elsok vagyunk egymasnak es mindeddig egyetlenek.
2017. jan. 31. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
43%

Több ilyet is tudok.

Rekord gyorsaság egyik általános oszttársam szülei.

Hatodikus korukban oszt társak voltak... és hát azóta is együtt.

Na azért ez kemény.

Egy ismerősömnek már felesége van, 10 éve vannak együtt.., 24 éves.

De azért akik hatodikos koruk óta... xD

Most gondoljatok bele. 😃😃

11-12 évesen. 😃😃

2017. febr. 1. 00:19
 10/11 anonim ***** válasza:
A 10-20 év semmi. A kérdés az egész életről szólt, tehát nyilatkozni olyan 65-70 felett lehet.
2017. febr. 1. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!