Azok a lányok, akik gyakorin akarják megszavaztatni, hogy megmaradjon-e a szüzességük, miért feküdnek össze rögtön az illetővel annak ellenére, hogy senki sem javasolja?
Mert:
1.: másra akarják hárítani a felelősséget;
2.: ha az itteni többség véleményével egyzik az övék, megnyugszanak, hogy jól csinálják;
3.: ha az itteni többség véleménye eltér az övéktől, megcsinálják és büszkék arra, hogy ők egyéniségek;
4.: nem bocsátkoznak vitába önmagukkal, mert
Az én szüzességem idejében még nem volt gyk.
De akkor se jutott eszembe, hogy bárkit megkérdezzek, elveszítsem-e, vagy sem.
Ha már valaki mástól vár erre választ, ott már baj van. Nékik kéne tudni, érezni, dönteni, nem másnak. Elvégre az ő testük, ő életük.
Az előttem szólók többnyire megírták a lényeget. Ezzel mindenki így van minden kérdésben. Döntünk, elhatározzuk magunkat, de néha kételyeink vannak, amiket szeretnénk ha valaki eloszlatna, hogy a már meghozott döntésben biztosak legyünk. Te is így vagy ezzel kérdező, akár bevallod akár nem.
Hányszor fogadtad meg egy okosabb ember tanácsát? Lefogadom egy ujjadon meg tudod számolni. Szóval a kérdésed kissé álnaiv de persze jogod van feltenni. Persze amúgy is tudtad a választ legbelül, de megerősítést akartál. És azt hiszem meg is kaptad.
Alighanem valamilyen személyes tapasztalat miatt. Én csak annyit mondok, kár ezen gyötörnöd magad. Ha az illető, aki miatt kibuktál ezt tette, akkor ezt tette. Hogy elfogadod-e a döntését rajtad áll. Az okai lényegtelenek.
Ez esetben okosabb vagy mint én a te korodban. Én fiatalon (ezalatt a 10-16 közötti kort értem) alig hallgattam bárkire is, kivéve, ha azt tanácsolta, amit hallani akartam. Meg is lett böjtje de ez más kérdés.
Megértem, hogy dühít a mai lányok viselkedése, de ez nem csak saját döntésük. Az agymosás sajnos erőteljesen működik, az iskolákban pedig gyakorlatilag megszűnt az erkölcsi felismerő és ellenálló képesség fejlesztése. De ez már túl messzire vezetne és oldalakon keresztül polémiázhatnák rajta.
Ettől függetlenül is vannak még olyan lányok, akik normálisan viselkednek, vannak értékeik és vannak elveik. Legalábbis szerintem. Ezért türelmesnek kell lenni, ragaszkodni az elvárásainkhoz és jönni fog előbb-utóbb akire várunk. Nagyjából ennyit tudok hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!