Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg elhiszik az emberek,...

Tényleg elhiszik az emberek, hogyha a FIDESZ kerül kormányra, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 07:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
50%
A Fideszesek biztosan.Nekik OV a messiásuk,minden szava igaz,mindig betartja az ígéreteit,és saját szava szerint,még soha nem hazudott.
2009. dec. 15. 08:39
 2/35 anonim ***** válasza:
60%
Orbán úr már megmondta egyszer a piramis csúcsáról, hogy más a választási ígéret, és más amit tesznek.
2009. dec. 15. 09:07
 3/35 anonim ***** válasza:
48%
Aki olyan birka, az elhiszi! Voltak már kormányon, bizonyíthattak volna, mégsem tették! Talán most már másoknak is esélyt kellene adni!
2009. dec. 15. 09:19
 4/35 anonim ***** válasza:
45%
Nézd, szerintem kétféle fideszes van: akinek papírja van róla, hogy gyengeelméjű, és aki még titkolja...
2009. dec. 15. 09:31
 5/35 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj te beteg kérdező.

Az hogy a Fidesz kerül kormányra nem azt fogja jelenteni,hogy a rá következő héten már csökkeni fog a munkanélküliség és mindenki százezreket fog kereseni, tetszik érteni??? Ehhez több idő kell.

2009. dec. 15. 10:14
 6/35 anonim ***** válasza:
59%
én bnőm mamájának a rokonaival dumáltam egyszer politikáról. az őrülebe kergettek vele. az idős hölgy szinte fuldokolva habzó szájjal beszélt az egészről, meg hogy "Az Orbán az utolsó esélyünk!!!!" stb... haláli volt.
2009. dec. 15. 10:14
 7/35 anonim ***** válasza:
36%
Viktor már megmondta, hogy nem biztos, hogy akar változtatni ezen a helyzeten, ha kormányra kerülnek. Úgy tűnik, a fideszhuszároknak szelektív hallása van.
2009. dec. 15. 10:22
 8/35 anonim ***** válasza:
49%

fordítsuk meg a kérdést:

Tényleg elhiszik az emberek, hogyha az mszp marad kormányon, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?

2009. dec. 15. 10:42
 9/35 anonim ***** válasza:
87%
10:42 - Én se a fidesznek se az mszp-nek nem hiszek, sőt, eleve nem bízok a politikusokban.
2009. dec. 15. 11:05
 10/35 anonim ***** válasza:
42%
Ilyet,hogy -rögtön megszűnik-,ilyen nincs!!Ez egy hosszab folyamat,újból felépiteni az országot!Mondjuk,azt se tudom,hol hallottál ilyet,hogy rögtön minden más lesz...
2009. dec. 15. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!