Tényleg elhiszik az emberek, hogyha a FIDESZ kerül kormányra, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 07:52
1/35 anonim válasza:
A Fideszesek biztosan.Nekik OV a messiásuk,minden szava igaz,mindig betartja az ígéreteit,és saját szava szerint,még soha nem hazudott.
2/35 anonim válasza:
Orbán úr már megmondta egyszer a piramis csúcsáról, hogy más a választási ígéret, és más amit tesznek.
3/35 anonim válasza:
Aki olyan birka, az elhiszi! Voltak már kormányon, bizonyíthattak volna, mégsem tették! Talán most már másoknak is esélyt kellene adni!
4/35 anonim válasza:
Nézd, szerintem kétféle fideszes van: akinek papírja van róla, hogy gyengeelméjű, és aki még titkolja...
5/35 anonim válasza:
Figyelj te beteg kérdező.
Az hogy a Fidesz kerül kormányra nem azt fogja jelenteni,hogy a rá következő héten már csökkeni fog a munkanélküliség és mindenki százezreket fog kereseni, tetszik érteni??? Ehhez több idő kell.
6/35 anonim válasza:
én bnőm mamájának a rokonaival dumáltam egyszer politikáról. az őrülebe kergettek vele. az idős hölgy szinte fuldokolva habzó szájjal beszélt az egészről, meg hogy "Az Orbán az utolsó esélyünk!!!!" stb... haláli volt.
7/35 anonim válasza:
Viktor már megmondta, hogy nem biztos, hogy akar változtatni ezen a helyzeten, ha kormányra kerülnek. Úgy tűnik, a fideszhuszároknak szelektív hallása van.
8/35 anonim válasza:
fordítsuk meg a kérdést:
Tényleg elhiszik az emberek, hogyha az mszp marad kormányon, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?
9/35 anonim válasza:
10:42 - Én se a fidesznek se az mszp-nek nem hiszek, sőt, eleve nem bízok a politikusokban.
10/35 anonim válasza:
Ilyet,hogy -rögtön megszűnik-,ilyen nincs!!Ez egy hosszab folyamat,újból felépiteni az országot!Mondjuk,azt se tudom,hol hallottál ilyet,hogy rögtön minden más lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!