Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg elhiszik az emberek,...

Tényleg elhiszik az emberek, hogyha a FIDESZ kerül kormányra, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 07:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
53%
Én nem hiszem ,hogy rögtön jobb lesz.De hosszutávon a mostani helyzettől csak jobb lehet!!!
2009. dec. 15. 11:14
 12/35 anonim ***** válasza:
44%
Ja, hosszútávon. Amióta az eszemet tudom csak hosszútáv van :) Mondjuk 20+ éve...
2009. dec. 15. 11:48
 13/35 anonim ***** válasza:
76%

Hajajj... úgy látom, hogy aki nem MSZP-s, azt rendesen lepontozzák...

Na mindegy, én azért elmondom a magamét, annak ellenére, hogy nem vagyok sem MSZP-s (lehet lepontozni!), sem FIDESZ-es, csak egy szerencsétlen, akinek van véleménye.

Nézzük korrektül: lehet, hogy Orbán sem a becsület mintapéldánya, sőt, biztos nem. De azért nézzük meg az akkori anyagi helyzetét az országnak, meg a mostanit. Tudom: válság. De a világ nagyobb része már lábal ki a válságból, de minket még mindig terrorizálnak a megszorítóintézkedésekkel, eredmény meg sehol, csak szedik ki az ember zsebéből a pénzt! Ezt emelünk, azt emelünk, ezt eltöröljük, de a másik árát megduplázzuk!

Egyedül az MSZP mondja, hogy már egyre jobban állunk, de nyomorult nép ebből nem érez semmit! Kit érdekel, hogy megcsinálják az utakat, ha az embernek nem lesz mivel utaznia! Gyalog eddig is ki tudtam kerülni a kátyúkat, autóval meg busszal egyre kevesebbet közlekednek az emberek, mivel nincs rá pénz.

Ki hisz egy olyan kormánynak, ahol bevallották, hogy hazudtak, csaltak, loptak? Szavahihető egy ilyen kormány? Kedves MSZP-pártiak, erre mit léptek?

Nem várják az emberek, hogyha a FIDESZ kerül hatalomra, majd itt kolbászból lesz a kerítés. Eddig sem volt, ezután sem lesz! Csak egyszerűen ÉLNI szeretnénk! Az emberek inkább együttműködőek egy szavahihető kormánnyal, még akkor is, ha áldozatokat kell hozni, mint egy olyannal, aki már rég eljátszotta a becsületét. Ki hisz nekik, hogy vajon tényleg jobb? És hogy az a pénz, amit lehúznak rólunk valóban oda kerül, ahova kéne...

Sajnálom, de a bizalmamat eljátszotta ez a párt. Maguknak köszönhetnek mindent.

2009. dec. 15. 11:53
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
11:53 - Ha rám hallgatsz, egy politikusnak se hiszel és kihagyod az életedből a politikát és csak annyit foglalkozol a témával, amennyit muszáj (törvények és jogszabályok ismerete bőven elég).
2009. dec. 15. 11:57
 15/35 A kérdező kommentje:
Kedves 10:14-es, feltettem egy kérdést, senkit nem bántottam,mért kell azonnal le "beteg kérdező"-zni??Ha nem tudsz kultúráltan válaszolni, akkor ne írj.köszi
2009. dec. 15. 12:06
 16/35 A kérdező kommentje:
SENKIT nem pontoztam le, mert nem vagyok se FIDESZ,se MSZP párti.
2009. dec. 15. 12:07
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én nem Téged gyanúsítottalak meg a lepontozással, hanem általában véve (kiemelném: ÁLTALÁBAN) a válaszolóközönséget.

Kedves utánam Válaszoló!

Nem sokat szoktam problémázni a politikán, ez ügyben osztom is a véleményed. Csak sajnos, saját bőrömön tapasztalom a negatív következményeket és ez szörnyen elkeserít. Úgy érzem az előbb is kissé elragadtattam magam...

2009. dec. 15. 12:14
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Igen, sokan hajlamosak a csodavárásra, és egyelőre elhiszik. Jövőre jön majd a hidegzuhany és a józanodás.
2009. dec. 15. 12:49
 19/35 anonim ***** válasza:
75%

Egyvalami biztosan változni fog, a közhangulat, ami nagyon ráfér már az országra.

Az emberek nagyobb része fog bízni a politikában, és talán enyhül az acsarkodás.

2009. dec. 15. 12:58
 20/35 anonim ***** válasza:
49%

Viszont ha belegondolok, hogy a közhangulat romlásáért ki is felelős, elég rossz érzés látni, hogy pont ő lesz jövő tavasztól újra a miniszterelnök. 2002 óta azért van ez a hisztérikus hangulat, mert Orbán nem bírta lenyelni a vereségét és bőszítette az országot (csalás-mese, kokárda, hídlezárások, a haza nem lehet ellenzékben, polgári körök és a nyomukban jövő szélsőségesek...)

Ha ez jövő évtől alábbhagy, az csak azért lesz, mert Orbán ismét megkapja az áhított hatalmat, és abbahagyja az uszítást. Ez vajon jogos és igazságos így?

2009. dec. 15. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!