Tényleg elhiszik az emberek, hogyha a FIDESZ kerül kormányra, akkor rögtön megszűnik minden adósság, lesz munkahely és senki nem fog éhezni, stb?
Ha a családomban csak egy is lenne, mint közülük a legjobb, akkor elbujdokolnék a szégyentől.
Szánalmas vagy.
0:36
Igen. Szánalmas vagyok.
Ma a menők, a tolvaj csalok, elismerem.
Nekem viszont, ti vagytok szánalmasak.
A mifélék szemében a maffiózó akkor is bűnöző, ha személyesen egy szúnyogot sem bánt. Elég, ha közösséget vállal a szervezettel.
Az hogy a Fidesz kerül kormányra nem azt fogja jelenteni,hogy a rá következő héten már csökkeni fog a munkanélküliség és mindenki százezreket fog kereseni, tetszik érteni??? Ehhez több idő kell.
ezt érdekes igyhallani... a bajnai még egy hete se volt kormányon már küldtétek el a fenébe hogy nem csinál semmit...
Sokan még mindig az öszödi beszéden lovagolnak, csak az a baj, hogy nem értik! Elolvastátok csak egyszer is a teljes szöveget???Vagy csak azokat, a fidesz által emlegetett jelszavakat hallottátok, hogy pl. "elk*rtuk"???
Ha értelmes emberek lennétek, akkor rájöttetek volna, hogy akkor Gyurcsány nem csak az mszpről beszélt, hanem az egész politikai életről, szereplőkről mszptől fideszig, meg az mdfen keresztül az szdszig egészen a rendszerváltásig visszamenőleg! De hát ti csak annyit ragadtatok ki, hogy "hazudtunk reggel, délben meg este"!Ő legalább kimondta, hogy a rendszerváltás óta csak tengett-lengett az egész politika! Nem mondom, hogy egy szent ember, de legalább valaki kimondta, hogy 20 éven keresztül be volt csapva a magyar nép!És mivel elhallgattatták be is lesz még jó néhány évig csapva a bika magyar!
14:53 Igen én bika magyar vagyok,pontossan!:D Másfelöl meg ezt: "És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.
Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?.." akkor,hogy értelmeznéd? Itt is visszamenőleg a 20 évről beszél vagy az Ő kormányzásuk idejéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!