Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a kollégám, kerül?
Irodistaként dolgozom és nagyon jóban vagyok a kollégáimmal. Alapból közvetlen, barátságos természet vagyok, a férfi kollégáim is sokszor poénkodnak velem, szinte minden nap megdicsérnek, hogy milyen csinos vagyok és kedves (persze sose gőgösködök, teljesen normálisan viselkedek). Viszont van egy kollégám, akiről úgy érzem, mintha kerülne. Bevallom, egy kicsit tetszik is nekem, így a sors iróniája, hogy pont ő az akivel nem tudok fesztelenül beszélgetni. Másokkal ha összefutok a folyosón, akkor legalább annyit beszélünk, hogy hogy telik a napja, minden oké-e. Ő meg némán elmegy mellettem, mondhatni rám se néz.
De a legfurcsább az volt, amikor múlt héten egy céges buliban voltunk, nagyon jó volt a hangulat, táncoltunk, stb. Amikor vissza akartam menni a táskámhoz, láttam, hogy épp annál az asztalnál ül még pár kollégámmal. Én "viccből" végigsimítottam a kezem a vállán, hogy oda tudjak férni a táskámhoz, majd oda ültem ő és egy másik kollégám közé. Épp koccintottak, így bevontak engem is, majd az említett kollégám felállt és elsietett cigizni. Mindez persze nagyon gyorsan történt.
És nem értem, hogy miért csinálja ezt. Kerül engem vagy mi?
Többféle variáció előfordulhat, de azt jól lehet látni ha valaki szándékosan kerül, nem szól hozzád, nem is néz rád, szinte levegőnek néz, csak úgy süt róla a távolságtartás.
Figyelj, én is észrevettem, hogy engem is kerül az egyik férfikollégám, a bökkenő az, hogy dunsztom sincs miért. Nem rémlik, hogy megsértettem volna valaha is és a másik véglet sem fordult elő nem csüngök a nyakán. Engem is nagyon bánt hogy így viselkedik velem. Mindeki mással közvetlenül diskurál, velem meg ha nagyon muszáj akkor egy két szót vált.
Elképzelhető, hogy azért kerül téged is mert sejti hogy tetszik neked, ő viszont nem akar tőled semmit és emiatt feszült lesz és inkább kerüli a társaságod.
Azt is gondolhatja hogy nincs esélye nálad, próbál elfelejteni.
Ismernünk kellene milyen az alaptermészete a munkatársadnak, ha csendesebb, félénkebb akkor az is lehet, hogy nem mer, nem tudja hogyan közeledjen feléd. Félhet a visszautastástól.
Nekem is nagyon tetszik a kollégám, viszont fogalmam sincs mit csináljak. Ha nem csinál semmit bizony annak oka van, el kell fogadni, a legegyszerűbb magyarázat az, hogy nem tetszel neki. Nem tudunk mit tenni. :( Ha nagyon foglalkoztat a srác, akkor beszéled ezt meg vele, mert lehet sohasem fog kiderülni miért ilyen, hogyan érez irántad.
A férfi kollégad beléd zúgott, de nagyon félénk. Miért próbálod leplezni, hogy tetszik? Leplezed, de megérinted a vállát - ezzel összezavarod, nem tudja, hogy most akkor kölcsönös a vonzalom vagy csak alapból kedves vagy vele, esetleg csak szórakozol vele. Ő pedig őrlődik, nem tudja, hogy mit tegyen, higy fogadnád, ha megszólítana.
Te közvetlen, barátságos, kedves vagy, tehát próbálj meg vele, ha van alkalom kettesben beszélgetni pl egy kávé mellett vagy írj neki, akár valamilyen semleges téma kapcsán.
Ha úgy látod, hogy örül a megkeresésednek és hogy beszélgettek, akkor már tudni fogod, hogy egyáltalán nem kerül, csak fél, zavarban van és bénázik vagy ha távolságtartó egy ilyen "biztonságos" szituációban is, akkor azt fogod megtudni, hogy tényleg kerül.
Szerinted miért rohant el cigizni? Mert zavarban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!