Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszem egy nőnek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszem egy nőnek, akkor miért csak tőmondatokban válaszol és kerül engem?

Figyelt kérdés
Egyértelműen tetszem neki, de én nem nyomultam rá, pedig időközben nekem is megtetszett, csak nálam lassabban alakult ki.
2017. máj. 15. 23:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerinted érti bárki a nők logikáját?
2017. máj. 15. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert nyomi és fél tőled. Vagy nem is tetszel neki, csak azt hiszed.
2017. máj. 15. 23:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ba*d meg a fűnyíródat.. (ennyi idő után)

vagy nem szeretné megégetni magát. a nők sokkal büszkébbek, mint a ffiak. Eszük ágába nincs nyíltan kommunikálni ilyenekről. Mindig igyekeznek nyitva hagyni azt a bizonyos hátsó kaput.

2017. máj. 15. 23:56
 4/24 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy tetszel neki?
2017. máj. 15. 23:57
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

A) Nem si tetszel neki

B) Tetszettél neki, de túl sokáig várattad, így kiestél a pixisből

C) Mivel nem nyomultál rá, így azt hiszi, hogy nem jössz be neki, ezért inkább hanyagol

D) Kérdezd meg tőle!

2017. máj. 16. 00:06
 6/24 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy tetszel neki?"

mert látom egyértelműen, le sem tagadhatná, férfi létemre észre veszem az ilyeneket (egyébként nem ő az egyetlen, akinek tetszem, de valahogy ő fogott meg)

tudom ki az, akinek tetszem és kinek nem, ezeket annyira könnyen "le lehet olvasni" a nőkről. csak azoknál próbálkozom be, ezzel rengeteg időt és kudarcot takarítok meg magamnak

2017. máj. 16. 00:07
 7/24 A kérdező kommentje:

így kiestél a pixisből"

ez egyértelműen kizárható

2017. máj. 16. 00:08
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért látom az önbizalmad az meg van. Ez a lényeg nem? :D
2017. máj. 16. 00:12
 9/24 A kérdező kommentje:

még azt is észre lehet venni nőkön ki az, aki szexet akar, ki az, akinek tetszem, és ki az, aki szerelmes

előttem nem lehet eltitkolni, csak letagadni

2017. máj. 16. 00:20
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudná eltitkolni, hogy szerelmes, akkor miért tetted fel a kérdést? :D 1. Vagy nem érdekled eléggé, 2. Túl sokáig várattad, nem mutattál elég érdeklődést ahhoz, hogy elhiggye, hogy komolyabban foglalkoztat.
2017. máj. 16. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!