Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem egy nőnek, akkor miért csak tőmondatokban válaszol és kerül engem?
Ba*d meg a fűnyíródat.. (ennyi idő után)
vagy nem szeretné megégetni magát. a nők sokkal büszkébbek, mint a ffiak. Eszük ágába nincs nyíltan kommunikálni ilyenekről. Mindig igyekeznek nyitva hagyni azt a bizonyos hátsó kaput.
A) Nem si tetszel neki
B) Tetszettél neki, de túl sokáig várattad, így kiestél a pixisből
C) Mivel nem nyomultál rá, így azt hiszi, hogy nem jössz be neki, ezért inkább hanyagol
D) Kérdezd meg tőle!
Miből gondolod, hogy tetszel neki?"
mert látom egyértelműen, le sem tagadhatná, férfi létemre észre veszem az ilyeneket (egyébként nem ő az egyetlen, akinek tetszem, de valahogy ő fogott meg)
tudom ki az, akinek tetszem és kinek nem, ezeket annyira könnyen "le lehet olvasni" a nőkről. csak azoknál próbálkozom be, ezzel rengeteg időt és kudarcot takarítok meg magamnak
így kiestél a pixisből"
ez egyértelműen kizárható
még azt is észre lehet venni nőkön ki az, aki szexet akar, ki az, akinek tetszem, és ki az, aki szerelmes
előttem nem lehet eltitkolni, csak letagadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!