Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi állandóan néz engem, akkor tetszem neki? Akkor miért nem jelölt vissza Facebookon?
Van egy évfolyamtársam az egyetemen, mindig látom hogy néz de sosem beszéltünk még. Megörültem, hogy hátha tetszem neki, mert amúgy ő bejön nekem. Bejelöltem Facebookon, de ott törölte a felkérést. Akkor ezt most hogy van?
Tudom, élőben jobb lenne beszélgetni de én még nem mertem odamenni. Amúgy ő is elég félénk fiú, Facebookon sem nagyon aktív. De gondolom ha annyira tetszenék neki, akkor visszajelölt volna... Vajon miért tette ezt?
"Amúgy ő is elég félénk fiú, Facebookon sem nagyon aktív."
Pont ezért törölt..szerintem megijedt, mert akkora lehetőséget kapott amire álmaiban sem gondolt.. az ilyen félénk fiúknál érdemesebb élőben próbálkozni, ahogy írtad.. ha meg akarod ismerni, neked kell a bátrabbnak lenni :)
Lehet, hogy azt nézi, hogy mennyire hasonlítasz a Stanci néni második unokatestvérére Hamburgból.
- Ha néz valaki, akkor nem biztos, hogy azért teszi, mert bejössz neki
- Ha "néz" valaki, akkor nem biztos, hogy téged néz, csak a tekintete útjába esel, mint a villamoson a szemben ülő
- Ha mégis téged néz, mert tetszel neki, de nem jelöl vissza a Face-n, akkor egy életképtelen farok és kínlódna vele akinek hat anyja van!
Egészséges párkapcsolathoz, egészséges emberek kellenek, de te tudod!
3-as vagyok
... és még egy lehetőség:
Nem félénk, csak van barátnője, (amúgy meg nem a Facebookon élik a mindennapjaikat) és a bejelöléseddel nem akarja bonyolítani az életét, mert a csaja féltékeny típus.
Onnan lehet tudni, hogy törölte a jelölést, ha ismét jelölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!