Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem egy nőnek, akkor miért csak tőmondatokban válaszol és kerül engem?
HA a viselkedésből és pusztán a leírtakra hagyatkozva próbálunk következtetést levonni, mondom a legesélyesebb verziót. (Egyébként nem bonyolult, nem női dolog, van benne logika) :D
Szóval:
"és ezzel a "kerülgetéssel" is csak nehezít a dolgon, mert én pl arra gondolok, hogy valamiért fél tőlem, megbántottam stb, ezért én is kerülni fogom"
Tehát tények: Egyértelműen látszik számodra, hogy bejösssz neki. ->DE te nem léptél semmit ez idő alatt. -> A csaj pedig elkezdett kerülni az utóbbi időben.
Én akkor csinálom ezt, ha:
valóban tetszik a másik, és így-úgy éreztetem is a másikkal, apróságokkal bátorítom, hogy szimpatikus nekem, DE, a másik ignorálja és nem vevő ezekre.
Akkor nyilván te is megunod egy csajnál a próbálkozást, ha nem látsz eredmény, valószínűleg a csaj is így van vele, pluszban rájött, hogy jobb, ha visszavesz, hogy kimutassa a tetszését iréntad, mert nem történt semmi. Egy idő után ez pedig bizony bántja az egót.
(Amúgy vicce, hogy téged meg mit ad isten, hát nem pont akkor kezd el érdekelni, amikor visszavesz és ignorál? :) )
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!