Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszem egy nőnek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszem egy nőnek, akkor miért csak tőmondatokban válaszol és kerül engem?

Figyelt kérdés
Egyértelműen tetszem neki, de én nem nyomultam rá, pedig időközben nekem is megtetszett, csak nálam lassabban alakult ki.
2017. máj. 15. 23:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

De honnan látod te ezt? Miből veszed észre?

Én is ilyen vagyok amúgy. Valahogy zavarba jövök, és kerülöm inkább a helyzeteket amikor beszélgetni kellene. Amikor megdzólalok akkor is hülyeségeket beszélek, vagy tőmondatokban válaszolok. Nem tudom miért, semmi logika nincs benne. Talán konfliktushelyzetnek érzem, és alapvetően konfliktuskerülő vagyok.

2017. máj. 16. 16:36
 12/24 A kérdező kommentje:
mennyire vagy beszélőviszonyban a "kiszemelteddel"?
2017. máj. 16. 18:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám kiszemeltnek, csak bejön. Úgy nagyjából semennyire nem vagyunk beszélőviszonyban. Minimális kommunikáció van köztünk, ami szinte kitárólag a munkára korlátozódik, mivel egy helyen dolgozunk.
2017. máj. 16. 19:32
 14/24 A kérdező kommentje:

szerintem akkor ez lehet az oka, mert az én esetemben is ez van, ezt kellene valahogy megtörni

ezzel viszont az a tapasztalatom, hogy ha még a találkozások elején nem alakul ki ez a "beszélőviszony", később egyre és egyre nehezebben nyílik meg a nő

és ezzel a "kerülgetéssel" is csak nehezít a dolgon, mert én pl arra gondolok, hogy valamiért fél tőlem, megbántottam stb, ezért én is kerülni fogom

2017. máj. 16. 19:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem mondanám kiszemeltnek, csak bejön" a kettő között már csak árnyalatnyi különbség van
2017. máj. 16. 19:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Én akkor viselkedem így,amikor nem hiszem el,hogy tényleg én kellenék neki bármilyen célból is (akár szex,akár kapcsolat).Talán neki sincs önbizalma,vagy nem szeretne kettőtök miatt kínos helyzetbe kerülni.A legtisztább az lenne,ha elhívnád egy találkára diszkréten.Abból bajod nem lehet,maximum nyerhetsz.
2017. máj. 16. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Én ezzel nem teljesen értek egyet kérdező. Az se mindegy, hogy milyen közegben kommunikáltok. Egy munkahelyen például abszolút nem kell rajta csodálkozni, ha valaki távolságtartó. Meg kell teremteni az alkalmat a kötetlen beszélgetésre. Pl. vacsi, buli, kertparty haverokkal, munkatársakkal, stb. , a lényeg, hogy nagyobb társasággal, én nem direktben őt hívnám el egyedül. Ha ott is zárkózott, akkor tényleg nem kell erőlködni.

De ha ennyire elutasítóan viselkedik, akkor honnan veszed, hogy tényleg bejössz neki?

(11-es, 13-as voltam)

2017. máj. 16. 20:58
 18/24 A kérdező kommentje:

"Pl. vacsi, buli, kertparty haverokkal, munkatársakkal, stb. , a lényeg, hogy nagyobb társasággal"

ez logisztikailag megoldhatatlan (nem részletezem)

"De ha ennyire elutasítóan viselkedik, akkor honnan veszed, hogy tényleg bejössz neki? "- ezerszer elmondtam már: látszik rajta,(meg elég sok nőn látszik ez,sok nőnek tetszem),de sok mindenkin meg nem

"én nem direktben őt hívnám el egyedül"- hát most még nem is, mert tutira bukó és azzal el lehetne szúrni az egészet, mindennek meg van a maga ideje

2017. máj. 16. 21:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Látszik látszik persze. Ilyen nincs szerintem. Ahhoz ismerni kell a másik embert teljesen, hogy ilyen-olyan testbeszedből következtetéseket lehessen levonni. Értelmes következtetéseket. Mi van ha rajtad meg az látszik, hogy nem akarsz tőle semmit. Vagy mi van ha tetszel neki, de valami miatt ő nem akar tőled semmit. En magambol indulok, mert másból nem is tudok, de az, hogy bejön valaki, az nem azt jelenti, hogy össze is jönnék vele. Ha mindenkivel összekeveredtem volna aki tetszett az életben, akkor bizony igen tetemes mennyiségű pasim lett volna.
2017. máj. 16. 21:37
 20/24 A kérdező kommentje:

" Látszik látszik persze"-igen látszik képzeld el

"Ha mindenkivel összekeveredtem volna aki tetszett az életben, akkor bizony igen tetemes mennyiségű pasim lett volna" persze-persze, szerintem nagyon rusnya lehetsz és csak szerettél volna sok pasit

" Vagy mi van ha tetszel neki, de valami miatt ő nem akar tőled semmit." semmi mert lexarom, de téged még jobban TE MEGMONDÓ ASSZONY

2017. máj. 16. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!