Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem egy nőnek, akkor miért csak tőmondatokban válaszol és kerül engem?
De honnan látod te ezt? Miből veszed észre?
Én is ilyen vagyok amúgy. Valahogy zavarba jövök, és kerülöm inkább a helyzeteket amikor beszélgetni kellene. Amikor megdzólalok akkor is hülyeségeket beszélek, vagy tőmondatokban válaszolok. Nem tudom miért, semmi logika nincs benne. Talán konfliktushelyzetnek érzem, és alapvetően konfliktuskerülő vagyok.
szerintem akkor ez lehet az oka, mert az én esetemben is ez van, ezt kellene valahogy megtörni
ezzel viszont az a tapasztalatom, hogy ha még a találkozások elején nem alakul ki ez a "beszélőviszony", később egyre és egyre nehezebben nyílik meg a nő
és ezzel a "kerülgetéssel" is csak nehezít a dolgon, mert én pl arra gondolok, hogy valamiért fél tőlem, megbántottam stb, ezért én is kerülni fogom
Én ezzel nem teljesen értek egyet kérdező. Az se mindegy, hogy milyen közegben kommunikáltok. Egy munkahelyen például abszolút nem kell rajta csodálkozni, ha valaki távolságtartó. Meg kell teremteni az alkalmat a kötetlen beszélgetésre. Pl. vacsi, buli, kertparty haverokkal, munkatársakkal, stb. , a lényeg, hogy nagyobb társasággal, én nem direktben őt hívnám el egyedül. Ha ott is zárkózott, akkor tényleg nem kell erőlködni.
De ha ennyire elutasítóan viselkedik, akkor honnan veszed, hogy tényleg bejössz neki?
(11-es, 13-as voltam)
"Pl. vacsi, buli, kertparty haverokkal, munkatársakkal, stb. , a lényeg, hogy nagyobb társasággal"
ez logisztikailag megoldhatatlan (nem részletezem)
"De ha ennyire elutasítóan viselkedik, akkor honnan veszed, hogy tényleg bejössz neki? "- ezerszer elmondtam már: látszik rajta,(meg elég sok nőn látszik ez,sok nőnek tetszem),de sok mindenkin meg nem
"én nem direktben őt hívnám el egyedül"- hát most még nem is, mert tutira bukó és azzal el lehetne szúrni az egészet, mindennek meg van a maga ideje
" Látszik látszik persze"-igen látszik képzeld el
"Ha mindenkivel összekeveredtem volna aki tetszett az életben, akkor bizony igen tetemes mennyiségű pasim lett volna" persze-persze, szerintem nagyon rusnya lehetsz és csak szerettél volna sok pasit
" Vagy mi van ha tetszel neki, de valami miatt ő nem akar tőled semmit." semmi mert lexarom, de téged még jobban TE MEGMONDÓ ASSZONY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!