Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan létezik, hogy egy 39 éves férfi, beleszeret egy 16 éves lányba?
Majdnem annyi vagyok, és a válasz, hogy nem.
A teste persze lehet vonzó, de a szerelemhez több kell, mint puszta nemi vágy.
A munkahelyem tele van 19-25 közötti gyakornokokkal. Már esetükben is 99%-ban azt érzem, hogy éretlenek, nincs közös téma, más világban élünk (pedig relatív fiatalosnak tartanak ők is), nem mondom, hogy vágyat nem lehet érezni, de szerelmet maximum pár százalékukkal tudnék, és ők azért felnőtt emberek nem tinik.
Egyébként durva hogy emberekben megfogan ilyen kérdés.
Én most 20 vagyok. Tehát elvileg még 3 évig meg se születne az a lány aki 16 évesen összejönne velem...
Elég beteg ebbe belegondolni...
Amúgy az ilyen kérdésk után mindig eszembe jut mekkora mutogatás megy a migráncsokra hogy "ÚRISTEEEEN, KÖZÉPKORÚ FÉRFIAKHOZ ADNAK GYEREKEKET!!!!"
Aztán szétnézek itt a hiperkeresztényi és hiperfelvilágosult Magyarországon,. és ugyan ezt látom...
Oh, bocsánat...még EZT SE LÁTOM!
Ugyanis az ilyenek még csak el se veszik a 15-16 éves lányokat feleségül, hogy házasságon belül éljék ki magukat. Helyette szülők háta mögött titokban húzogatják egy-két hónapig a naiv kislányt aki közben hű de felnőtt érett nőnek hiszi magát, aztán ott hagyják. Legalább ha már szegény lánynak így kell emlékeznie az első alkalmára, akkor maradna valaki felesége aki biztos egzisztenciát tud nyújtani a lánynak.
Ehelyett szegény naiv tini ott marad a tudattal hogy jól átbaszták (szó szerint és átvitt értelemben is) és a jövendőbeli párjának ezt nem mondhatja el mert ordas ribizlinek fogja nézni.
PErsze, a puncijába.
Barátnőméknél volt ilyen korkülönbség, a csávó pár év után kivágta őt, és keresett új 16 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!