Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha szerelmesek lennétek egy hazudozó hűtlen lányba aki mindenkit csak kihasznál és csak a saját érdekét nézi aki semmit nem ad csak kér és letudja egy köszönömmel és semmibevevéssel?
Féltékenységen túl-
A lány állandóan fent van cseten tele van fiú haverokkal több embert kábít sok szex kapcsolata van és elég gyakran vannak új fiú ismerősei
Ami a legrosszabb hogy hazudik és nem őszinte.
Azt mondja szeret de közben mással csetel míg te jegelve vagy?
Ha ír nektek szűkszavú?
Ha hívnátok nem veszi fel?
24f
21:18
Tudom hogy miről beszélsz, ezért is szeretem.
Te mibe is vagy szerelmes valójában?
A szerelemhez sok minden kell a kinézeten kívül:
- intelligencia
- humor
- kedvesség
- becsületesség
A te "választottad" nagyon nem felel meg a fontos belső tulajdonságok jó részének.
Mellesleg ha jól értem, akkor te csak egy vagy a szexpartnereiből, vagy ha jól sejtem még az sem, te az a balek vagy, aki csak álmodozik róla, hogy az övé lesz az a nő, aki mellesleg mindenki másé, csak a tied nem.
Egyszerű: annak ellenére, hogy szerelmes vagyok bele, felfognám, hogy ez egy káros viszony, és az érzéseim ellenére cselekednék: távol tartanám magam tőle, leépíteném és megszakítanám a kapcsolatot. Már nagyon régen leszámoltam az illúzióimmal és tudom uralni az érzelmeimet.
A szerelem nem indok mindenre. Szerelem ide vagy oda, ha egészségtelen helyzetben vagy, tegyél ellene. Felmagasztalni a szerelmet és megindokolni vele a gyávaságot, gyengeséget és ostobaságot bizony butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!