Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek így túl Rajta?
Figyelt kérdés
Kiéhezve a szerelemre,egy normális párkapcsolatra, elkeseredve futott az életembe egy tipikus rosszfiú. Teljesen belezúgtam. Hihetetlen jól érzem magam Vele...de érzem, tudom, hogy becsap. Egy munkahelyünk van sajnos. Próbáltam már szakítani, de elemi erővel húz magához. Nálam még így nem működött a kémia sohasem. De életvitele, nőkhöz való hozzáállása ...borzasztó. úgy érzem magam,mint egy 15 éves. Nem akar szakítani, én pedig gyenge vagyok. 42/N2017. dec. 15. 22:24
1/1 Lekri 

válasza:

Carpe diem! Élj a mának! Ha ilyen hatással van rád, használd ki minden percét, élvezd ki minden együtt töltött pillanatát. Aztán ha véget ér, ne sírj, hogy elmúlt. Örülj, hogy megtörtént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!