Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetek abban biztos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek abban biztos, hogy ő az "igazi", ha rajta kívül más lányokkal nem volt még párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt barátnőmmel, ő 26 én 25 éves. Minden téren az elsők voltunk egymásnak. Testileg-lelkileg egészségesek vagyunk, csak mindkettőnknek valamiért kitolódott ez a dolog így életkor tekintetében. Én azonban vágyom még új kapcsolatok után, nem is a testi vágyak fűtenek elsősorban, hanem az, hátha találok olyan lányt, akivel méginkább megértjük egymást,akire ha rágondolok, elönt a forróság, és nem érzem szükségét efféle kérdéseket kiírni. Emellet nem szeretném összetörni, elárulni a jelenlegi barátnőmet sem azzal, hogy bizalmát semmibe véve lelépek valaki mással. Ez tehát kizárva, ha szakítok, úgy akarom megtenni, hogy nem alázom meg vele, méltósága ne sérüljön. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy szeretem, ha e tekintetben kétségeim vannak, akkor persze tudom, legfeljebb tiszteletről beszélhetünk. Nem "kiélni" akarom magam, remélem, érződik a különbség. Tapasztalt harcosok véleménye érdekelne, nemtől függetlenül. Köszönöm a válaszokat.

2012. júl. 1. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahogy veled előfordult, hogy meguntad, nincs kizárva hogy Ő is így van és Ő is titkolja mint Te. Ha együtt maradtok annak is fenn ál a veszélye, hogy mivel nincs tapasztalatotok

mással, akár csak kíváncsiságból is félreléptek.

Nem valami rózsás a helyzetetek, nem mernék Rátok fogadni, hogy sokáig egy pár lesztek

2012. júl. 1. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy lehetsz benne biztos, hogy más szóba sem jöhet, hogy inkább meghalsz, minthogy elhagyd. Amikor tudod, hogy kincsre leltél és csak a tiéd. És nem adod semmi pénzért másnak.
2012. júl. 1. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel honnan tudod bárkiről, hogy igazi, amíg ki nem próbáltál minden nőt a Földön...
2012. júl. 1. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Engem ő nem un, ebben biztos vagyok. Nem is féltékenykedem, mert úgy gondolom, ha megtetszik neki más, inkább derüljön ki számára előbb, hogy nem én kellek neki, mint később. Máskülönben csak egymás idejét pazaroljuk. De eddig nem volt semmi, pedig nézegetik azért a fiúk. Honnan tudom? Érzem, de másfelől mind a facebook, mint e-mail fiókjához ismerem a jelszót, leellenőrizhetném - önszántából adta meg őket, mert egyszer nem volt netközelben és én továbbítottam neki, ha volt valami változás. Beleolvasgattam akkor a leveleibe, mert az ilyen mindig szórakoztató, de csak miután elkértem az engedélyét. Szóval a kölcsönös bizalom abszolút megvan.

Én azt gondolom, azért is ennyire ragaszkodó, hiába, hogy őszintén, többször is mondtam már neki, hogy nem érzek iránta szerelmet, mert az első vagyok neki. Nem akarom megbántani, ugyanakkor a saját életemre is gondolnom kell, ha nem vagyok vele maradéktalanul boldog. Jobb lenne minél előbb túlesni a szakításon, már lehet így is túl későn. Jó kis önelemzést folytatok, mi? :)

2012. júl. 1. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt senkinél sem tudhatod, ezt érezni kell. Ha azt érzed, hogy boldog vagy vele minden téren, akkor nagy valószínűséggel ő az "igazi". De úgy látom, hogy nálad nagyon nem ez a helyzet, tehát szerintem minél előbb szakítanotok kéne. Persze mondd el neki őszintén az érzéseidet, és úgy, nem pedig úgy, hogy csak úgy lelépsz.
2012. júl. 1. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy szerelmes és nem vagytok házasok, akkor mi a fenének vagy vele?

Menj utadra, próbálj ki más nőket, te már nem szereted ezt a lányt, csak úgy szereted mint egy barátot. Ha szeretnéd tiszta szívből akkor eszedbe sem jutna hogy milyen lenne más lánnyal járni, mást szeretni. Vagy ha eszebde jutna akkor utána bevillanna hogy senki sem lehet ilyen jó hozzád, senkit sem tudnál egyire szeretni mint a jelenlegi barátnőd.

Ha tovább húzod az időt akkor csak pazarlod a drága időd. Sztem beszéld meg vele hogy mondjuk 1 hónapig(vagy ameddig akartok) legyetek külön, mindenki azzal randizik, jár, szexel akivel kedve tartja. És az 1 hónap után meglátjátok mi lesz. Ha senki sem talál jobbat a másiknál akkor titeket egymásnak teremtettek...

2012. júl. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!