Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy olyan lány, akivel soha nem lehetek együtt, hogy legyek túl rajta?
Első válaszoló: bocs, de ha elmondom és véletlenül itt jár az egyik ismerősöm akkor lebukok (nem nagyon ismert itt az országban), meg a másik része, próbáltam magamnak mondogatni hogy semmi esélyem de csak még inkább depressziósabb lettem de annyira hogy pszichiáter lett a következménye...
Második válaszoló: ha az asperger hátrányait le is küzdőm meg a távolságot is (akkor is legfeljebb távkapcsolat) akkor is ott van hogy elég sokszor nagyon félek a lányokkal való beszélgetéssel (meg amúgy mindenkivel) és még nem is vagyok adonisz se, a több ezer fiú közül nem hiszem hogy pont én jönnék be neki...
Harmadik válaszoló: mi azaz mmc? valami játék vagy társkereső oldal vagy mindkettő egyszerre? rajtam ami a legjobban segítene az egy kézzel fogható, nem virtuális és nem távkapcsolatban lévő barátnő, aki emberi módon bánik velem és ugyan annyira szeret mint én őt viszont, és bármit megtenne értem ahogy én is érte (nyilván ez idővel alakul ki).
Próbáltam már mindennel lekötni a figyelmem, rengeteget tanultam, dogoztam, sőt még volt idő mikor valamivel játszottam ,de folyton csak ez a vágy és félelem forog a fejemben. Most pl 8 órákat dolgozom, 9-10 órát tanulok és mégis a maradék időben csak róla álmodok (meg a teljes nap csak rágondolok)
Ne kajak?
Nekem is van valaki aki tetszik (youtuber) és ugyan ebbe a szituban vagyok.
Csak ő magyar és kommunikáltam is vele.. El tudtam mondani neki mit érzek valójában. De nem érdekelte...elmondtam neki hogy vagdostam is magam stb.. Nem ír már..
Szóval úgy gondolom hogy semmi esélyed.. De ha próbálkozol akkor semmi veszteni valód nincs :D
Szóval hajrá szurkolok hogy neked legalább sikerüljön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!