Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok Palvin Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok Palvin Barbi uber szexi videojarol?

Figyelt kérdés

Es a lanyrol?

[link]

Szerintem kozel se annyira vadito, mint ahogy a cikkben leirjak, sot. Mikor rakozelitenek az arcara, egeszen taszito , buta fejet vag.

2017. dec. 14. 08:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem amugy arcra nem csunya, csak azok a borzaszto hulye, muszajbol vagott modelles fejei elrontjak az egesz latvanyt. A mosolygos kepein szep ARCRA. Testre nem nagy szam. A szomszedban formasabb lany lakik.
2017. dec. 14. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, nem értek a divat világhoz, nem is akarok. Régen egész szép nőnek tartottam, de ez a videó... Te jó ég. Nagyon olcsó, és közönséges.

Nálam valahol most tört össze az a kép, hogy ő szép (nem mintha annyira foglalkoztam volna vele, de az én fejemben más kép élt róla, még régebbről).

2017. dec. 14. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
A barátnőm belinkelte, hogy ennél én százszor szexisebben pörgök egy rúdon. Hát persze. Barbika jó kilincseket fogdos, amúgy a metrón ....
2017. dec. 14. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
9. Azért megengeded, hogy nekem ne tetsszen és én vékonynak találjam??? Köszönöm a nagylelkűséged! :D Pont ez a baj a modellvilággal, hogy ránk akaarják erőltetni, hogy (szerintünk) mi a szép!
2017. dec. 14. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem vágom miért utálják a magyarok ennyire, nekem semleges. Szépnek igen szép lány, a teste nekem nem tetszik, szerintem átlagos, nem kifejezetten az a csinos.
2017. dec. 18. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően bejön, de ez a videó kevésbé. Túl sok minden.
2017. dec. 18. 19:42
 17/20 anonim válasza:
9. mielőtt nagyot akarsz mondani nem árt ha utánanézel pár dolognak, ...szvsz nem vézna, de nem az amit előtted leírtak, de Palvin Barbi 172cm, ha már 2x megemlítetted, akkor igenis kötözködök ezen a 3 centin, mert én is úgy tudom h 175-től lehet vki catwalk modell...jah, gyors rákerestem, angol wikin 175-öt írnak, persze a wiki ugyebár arról híres h bárki szerkeztheti
2017. dec. 18. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Am a legtöbb mondelleken nem a forma a lényeg hanem az hogy szinte mindenféle ruhàt feltudnak aggatni ràjuk.Szerencsére a plus size modellek is egyre nagyobb teret nyernek.Am sztem nem csúnya palvin barbi széparca és szemei vannak de sajnos őt is benyelte ez az izléstelen divatvilàg .Csak nehogy mikor idősödnifog majd ő is a sok felesleges botoxal elronditsa magàt .
2017. dec. 18. 21:15
 19/20 A kérdező kommentje:

Es ha botoxolni fog, kit fog erdekelni? Kifog foglalkozni vele a divatlapokon kivul?

Max egyel tobb non rohoghetunk , amiert tejes doboz kepe lesz.

2017. dec. 18. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Jó csaj, összegyűrném vele a lepedőt.

De most úgy őszintén, kimész valami népszerűbb budapesti helyre, Kraft, Ötkert vagy nem tudom, és 10 hasonló kategóriájú lányt fogsz találni, fele ekkora arccal.

2018. jan. 21. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!