Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Palvin Barbi uber szexi videojarol?
Es a lanyrol?
Szerintem kozel se annyira vadito, mint ahogy a cikkben leirjak, sot. Mikor rakozelitenek az arcara, egeszen taszito , buta fejet vag.
A szellentésem erotikusabb...még egy székrekedésesnél is jobban erőltetett "műsor"...
Jobban tenné, ha inkább valami értelmeset dolgozna, mert ez...ááh.
Nem érdekelnek az üresfejű libák, bármilyen szépen is verik vissza a fényt. Puzsér Robi is megmodta- szívemből szólt-, amikor önreklámot csinált abből a Las Vegasi lövöldözêsből instagrammon, hogy mekkora hányinger ez a "nő".
És nem, nem vagyok rá irigy, ő ennyire képes, ennyit tud felmutatni az életben :)
A világ szerintem semmit. Olyanok futtatták fel, akik szerint ez divatos és stílusos: [link]
Így már szerintem érthető.
Én sem értem hogy lett 24 éves korára a világ leghíresebb modell lányai közül az egyik mert csúnya, buta fejű, és vézna csak valami nyomorék ízlésficamosok felsztárolták. Szánalmas, hogy itt tart a világ, hogy ilyen kis buták akik semmit nem csinálnak csak mutogatják magukat egész nap itt tartanak, és annyi a munkájuk, hogy agyonsztárolják őket. Még én is szebb vagyok. Az utcán annyi szép lány van, miért pont ő? Miért pont őt szólították le 13 évesen? Miért pont ő jutott ki Tokyoba már 13 évesen és tart itt 10 év után?
Talán azért, mert ez modellvilág és nem miss hungary, Palvin egy fashion modell, ahol a termék az első nem a személy, és az a fontos hogy minnél arányosabb, szimmetrikusabb, karakteresebb arca legyen egy modellnek, nem pedig ,,cuki" kulcsár edinás. És jó lenne felfogni végre, a szemetekkel megpróbálni érzékelni, hogy nem vézna és nem anorexiás hanem 175 cm és a modell magasság kb. itt kezdődik. És egy 175 cm-es ember nyilván azért akkora mert nem törpe végtagokkal rendelkezik, és a hosszúságot ti vékonyságnak érzékelitek, mert ezt az információt még nem sikerült befogadnia az agyatoknak, hogy a magasság nem egyenlő az anorexiával. Persze vannak tényleg vézna modellek, de ő elég messze áll tőlük. Nézzetek interjúkat, olvassatok róla utána lehet jogosan utálkozni. Lószart nem tudtok a divatvilagról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!