Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek sokan párban lenni (akár egy életen át)
olyannal, akit nem szeretnek?
Figyelt kérdés
A környezetemben/akiket jobban ismerek/ azt látom, hogy akik kapcsolatban vannak, azok egy cseppet sem boldogok ebben, nem is szeretik a társukat(vagy max egyoldalú a dolog), sokan panaszkodnak is közülük, hogy ez milyen szar. Csak azt nem értem, hogy akkor hogy bírják ezt ki? Én próbáltam már olyan lánnyal belemenni kapcsolatba, akit nem szerettem, csak ő rajongott értem, de egyszerűen nem bírtam elviselni, nyomasztott a dolog, rosszabb volt mint egyedül lenni. Konkrétan egy másik lányba voltam viszonzatlanul szerelmes és mindig csak rá gondoltam, így pár hét után nem bírtam tovább és véget vetettem ennek a kapcsolatnak. A legtöbb ember azonban nem ilyen mint én, hanem simán belemennek évekig, vagy egy életen át(családot alapítva,közös gyereket vállalva) olyan kapcsolatba, ahol nem szeretik a másikat és közben egy másik nőről(vagy nőkről) fantáziálnak (vagy aztán cseppet sem meglepő módon félre is lépnek). Hogy képes valaki egy egész életet hazugságra építeni?
2017. dec. 7. 06:28
1/4 anonim válasza:
kapcsolatfüggők
volt ilyenhez szerencsém, hülyített, levágta a nagy halált, hogy otthon minden milyen rossz, panaszkodott a párjára, de kilépni mégsem lépett ki.
ha egy kapcsolatfüggő faszi egy társfüggő nővel él együtt, na az 2 durván elcseszett ember kettőse, és csak szánalmat érdemelnek.
2017. dec. 7. 06:45
2/4 anonim válasza:
Én is egyszer próbáltam olyannal lenni akit nem szerettem, pedig ő odáig volt értem.
3 hétig tartott maximum. Idegesített, zavart, ha jót csinált az is.
Szóval nem hinném, hogy sokan élnek így maximum kívülről látszódik úgy, hogy nem szeretik egymást.
2017. dec. 7. 07:02
3/4 anonim válasza:
Azért nem mindegy ám, hogy pár hétig vagytok csak együtt vagy évekig. Ha pár hétig vagytok együtt, akkor persze, hogy könnyen vetsz véget a kapcsolatnak. Ha viszont évekig együtt vagytok, mert megvolt a szerelem, csak idővel elmúlt, na úgy nem egyszerű kilépni a kapcsolatból. Megszokjátok egymást, ott vagytok egymás mellett, a hétköznapjaid részévé válik. Ezt nem mindenki tudja eldobni, amit vhol meg is értek. Gondolom neked még nem volt hosszabb kapcsolatod, különben nem írnál ilyeneket.
2017. dec. 7. 07:03
4/4 anonim válasza:
Jó kérdés. Nálunk exem nem volt szerelmes. Azt hazudta végig. De ő magától nem szakított volna, én provokáltam ki.
Utólag bevallotta, hogy nem érezte azt amit kell. Mikor kérdeztem miért nem szakított, azt mondta, megpróbálta helyre tenni magában. De ez nem így működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!