Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem hozhatott belőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem hozhatott belőlem ki eddig ismeretlen viselkedést?

Figyelt kérdés
A mostani barátnőmmel mióta együtt vagyunk nagyon fura dolgok dolgok történnek. Szerelmes vagyok bele és eddig nem tapasztalt érzések és dolgok történnek(pedig már volt több barátnőm). Sokszor összevesztünk ,de elég durván ,mindennek elmondtuk egymást(kis pofozkodás is volt) ,de kibékültünk.Nagyon féltékeny vagyok mindenkire aki körülveszi. Magamból kihoztam olyan dolgokat amit el sem tudtam volna képzelni(pl külső terén,anyagilag,a szex terén is magas szintre jutottunk),hogy neki imponáljak...Eddig akik voltak barátnőim ott nem voltak ilyen dolgok,valami nem tetszett szakítottunk és kész. De itt nagyon intenzív érzelmek vannak mindkét részről
2017. dec. 5. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez most amolyan brazil szappanoperába illő kapcsolat.Hogy miért is?Azért,mert most vagy a legszerelmesebb.Csak nem biztos,hogy a megfelelő nőbe.Plusz lehet,hogy nem kéne Mónika-showt csinálni a kapcsolatotokból.Talán bíznotok kéne egymásban.
2017. dec. 5. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
2017. dec. 5. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!