Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem első látásra? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Volt már veletek ilyen? Megláttatok valakit és csak annyit éreztetek, hogy igen, ő az aki kell nekem?! :) Boncolgassuk kicsit a témát :D

2016. máj. 21. 03:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megeshet. :)
2016. máj. 21. 04:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Velem ez történt kb 2012-2013.-ban. Kölcsönös volt.

Most meg lassan 8 hónapja leszünk együtt.

Nem mondom, hogy nem kellett idô, de mindenki megtalálja a maga párját.

18/L

2016. máj. 21. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Velem ez 3x esett meg... Tehát számomra létezik.:)
2016. máj. 21. 09:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen történt szeptemberben, és azóta is tart. És tönkre is tette az életem ez az érzés.
2016. máj. 21. 10:48
 5/12 Titusztitusz ***** válasza:
Mondjuk velem volt sok ilyesmi eset, csak annyiban volt másabb egy kicsit, hogy nem "éreztem" azt hogy, "ő az aki kell nekem", hanem TUDTAM...Tudatosan tudtam, konkrét kritériumok alapján...
2016. máj. 21. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak egyszer esett meg és nyolc éve tart.
2016. máj. 21. 12:05
 7/12 anonim válasza:
Volt. Nem rég. Régebben többször is, legalábbis azt hittem. Aztán nem rég megláttam egy velem egyidős srácot. Egészen más érzés. Hetente párszor látom, mert egyhelyre járunk sportolni. De nem merem megszólítani, mert csak látásból ismerjük egymást, és elég furán jönne ki.
2016. máj. 21. 14:46
 8/12 anonim válasza:
Előző vagyok 14/L
2016. máj. 21. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem volt még ilyenben részem, valószínűleg azért, mert a külső számomra huszadrangú tényező, és ezerszer fontosabb a személyiség és az intelligencia. Ezek meg ugye első látásra nem derülnek ki. A párom 5 hónapja ismertem, amikor azt éreztem, hogy ő kell.
2016. máj. 21. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Voltak ilyenek és most sok évvel később és több év családállítás és egyéb terápiák után tudom, hogy valójában nem szerelem volt, hanem a tudatalattim egyszerűen kivetítette a veszteségeimet egy-egy személyre: ikervesztés, halva született húgi és egyebek.
2016. máj. 21. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!