Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Tegnap a nőgyógyászaton elkisértem egy ismerösőmet és volt ott volt egy gyönyörü lány akinek hallotam amikor mondták a nevét behivásnál. Facebookon rákeresetem és próbálom összeszedni a gondolataimat mit irhatnék neki hogy annyira megtetszett.
2016. ápr. 1. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászaton becsajozni :DD

Mit fogsz írni neki,hogy "Szia! Izé,tegnap láttalak a nődokinál éppen elkísértem egyik ismerősöm,már alig vártam hogy szólítsanak hogy megtudjam a neved és gyorsan lecsekkoljalak facen :D

Mondjuk én,ha csaj helyébe lennék ledöbbennék aztán jót nevetnék.Ha egyébként meg bejönnél össze is jönnék veled.Az meg már csak plussz pont nálam,hogy nőgyógyászhoz is eljönnél velem ha úgy adódna nem nyafognál,hogy áá ez női dolog hagyjámá :)

2016. ápr. 1. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi lesz, ha te nem jössz be neki? Esetleg el se olvassa amit írsz, vagy vissza se jelöl?
2016. ápr. 1. 18:37
 3/13 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
Hát egy probát mindenkép megér veszteni nem veszthetc semit későb megbánnád hogy megse próbáltad tudom mijen első látásra szerelemben esni de én sose mertem utána ráirni amit bánokis lehet hogy ezel kihagytam életem párját szoval halyrá mindentbele
2016. ápr. 1. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok..Igen benne van a pakliban ,hogy még csak nem is reagál,vagy elküld a francba,hogy mit képzelsz :D

Ugyanakkor annak is meg van az esélye,hogy véletlen te is bejössz neki,viccesnek találja a sztorit és értékeli a bátorságod is :) Ezzel szerintem nem veszthetsz semmit,csak nyerhetsz vagy egy csajt ,vagy önbizalmat hogy igen is meg merted tenni :D

2016. ápr. 1. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
2-es te nagyon parás lehetsz, szerinted mi lesz akkor ? :))
2016. ápr. 1. 19:11
 6/13 VirágésBence ***** válasza:
Annyira imádom, hogy itt rögtön leírják, hogy mi lesz, ha visszautasít? Na mi lesz? Most komolyan, mi veszteni valód van? Mert azt értem, ha valaki belezúg a kollégájába, belezúg a legjobb barátjába, de könyörgöm, egy idegen ember, ha nagyon elszúrod is, valószínűleg soha többet nem találkoztok, soha többet nem beszéltek, elfelejtitek egymást. NINCS SEMMI VESZTENI VALÓD.
2016. ápr. 1. 19:27
 7/13 Shaddark ***** válasza:

Pl. írd neki hogy "Tegnap láttalak miközben felírták neked a gombás fertőzésedre a kenőcsöt és olyan nagyon rádkívántam ettől" :D

Szerintem mindenképpen próbáld meg - nincs mit veszítened. De tényleg nincs. Viszont ha van közös ismerős akkor attól kérhetsz infót, vagy próbálj valami közös pontot keresni az adatlapján, idővonalán. Pl. ha érdekli a tánc megírod hogy az egyik ismerősöd ajánlotta mert látta jól táncolni és szeretnél kérdezni tőle erről hogy hová érdemes menni... Direktben is rápróbálhatsz de hacsak nem vagy adonisz, nem hiszem hogy bízni fog egy idegenben és esélyt ad neked. Már ha nem ilyen típus és ebből adódóan éppen a szifilissze miatt volt az orvosnál ;) De egy próbát direktben is megér csak az esély picike úgy.

2016. ápr. 1. 19:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Meglepödtem hogy sokan itt nem röhögtek ki igazából hanem biztatnak..Végül is érdekes a sztori,kicsit vicces is. Egyébként ennek a lánynak olyan szerény volt a kisugárzása,hogy ez fogott meg benne..Ez a tipikus halk szavú csendes bájos,aranyos lány.
2016. ápr. 1. 21:00
 9/13 anonim válasza:

Szerintem sincs veszteni valod ha raairsz...de azert talalj ki valamit es ne csak szia mizu :D

Sok szerencset neked :D

2016. ápr. 2. 06:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem hiszek az első látásra szerelemben, de egy próbát megér, hogy felvedd vele a kapcsolatot. Bátorság! Hajrá! Nincs mit veszítened tulajdonképpen, tehát nincs miért hezitálnod. Majd eldől, hogy lesz-e folytatás vagy sem. Nyiss ügyesen - bár talán jobb az őszinteség, csak a helyzet tényleg különös.
2016. ápr. 2. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!