Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra?
Nőgyógyászaton becsajozni :DD
Mit fogsz írni neki,hogy "Szia! Izé,tegnap láttalak a nődokinál éppen elkísértem egyik ismerősöm,már alig vártam hogy szólítsanak hogy megtudjam a neved és gyorsan lecsekkoljalak facen :D
Mondjuk én,ha csaj helyébe lennék ledöbbennék aztán jót nevetnék.Ha egyébként meg bejönnél össze is jönnék veled.Az meg már csak plussz pont nálam,hogy nőgyógyászhoz is eljönnél velem ha úgy adódna nem nyafognál,hogy áá ez női dolog hagyjámá :)
Első vagyok..Igen benne van a pakliban ,hogy még csak nem is reagál,vagy elküld a francba,hogy mit képzelsz :D
Ugyanakkor annak is meg van az esélye,hogy véletlen te is bejössz neki,viccesnek találja a sztorit és értékeli a bátorságod is :) Ezzel szerintem nem veszthetsz semmit,csak nyerhetsz vagy egy csajt ,vagy önbizalmat hogy igen is meg merted tenni :D
Pl. írd neki hogy "Tegnap láttalak miközben felírták neked a gombás fertőzésedre a kenőcsöt és olyan nagyon rádkívántam ettől" :D
Szerintem mindenképpen próbáld meg - nincs mit veszítened. De tényleg nincs. Viszont ha van közös ismerős akkor attól kérhetsz infót, vagy próbálj valami közös pontot keresni az adatlapján, idővonalán. Pl. ha érdekli a tánc megírod hogy az egyik ismerősöd ajánlotta mert látta jól táncolni és szeretnél kérdezni tőle erről hogy hová érdemes menni... Direktben is rápróbálhatsz de hacsak nem vagy adonisz, nem hiszem hogy bízni fog egy idegenben és esélyt ad neked. Már ha nem ilyen típus és ebből adódóan éppen a szifilissze miatt volt az orvosnál ;) De egy próbát direktben is megér csak az esély picike úgy.
Szerintem sincs veszteni valod ha raairsz...de azert talalj ki valamit es ne csak szia mizu :D
Sok szerencset neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!