Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Tegnap a nőgyógyászaton elkisértem egy ismerösőmet és volt ott volt egy gyönyörü lány akinek hallotam amikor mondták a nevét behivásnál. Facebookon rákeresetem és próbálom összeszedni a gondolataimat mit irhatnék neki hogy annyira megtetszett.
2016. ápr. 1. 18:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha belegondolunk eleg para lehet az o szemszogebol h meghallottad a nevet es rakerestel h bejelold. De azert ha jol mondod el neki ammit gonolsz nem ilyen ramaszosan es felelmetesen akkor lehet jo neven veszi. Bar ez szemelytol fugg. Pl en akit nem ismerekk vissza se jelolom. De remenykedjunk h szerencsed lesz:D
2016. ápr. 2. 22:53
 12/13 Edward Scissorhands válasza:
Szerintem mindenképp írjál neki! :) Én meg lennék hatva, ha valaki így felfigyelne rám és megkeresne. Az ilyen lányok, mint amilyennek leírtad, kedvesek szoktak lenni, úgyhogy valószínű, hogy normálisan fog reagálni, és tényleg fog is reagálni. Csupán légy udvarias. Én a lány helyében örülnék, ha azt írnád mondjuk,(azon kívül, hogy hol találkoztál vele) hogy "ha lehetőséget adnál rá, szívesen megismerkednék veled". Sok sikert!
2016. ápr. 3. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Minél előbb megpróbálod, annál kevesebbet veszíthetsz. :)

Ha most írsz Neki és elutasít, akkor nem 2 hét rágódás esik kútba, csak egy "kósza gondolat", kisebb csalódás. Szerintem nem ciki, próbáld be.

2016. ápr. 5. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!