Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem mikor fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem mikor fog elmúlni? Ugye elmúlik valamikor, nyom nélkül?

Figyelt kérdés
Mikor lesz az, hogy nem rándul görcsbe a gyomrod, ha meghallod a nevét vagy nem sírod el magad, ha olyan helyekre mész ahol együtt voltatok és jól éreztétek magatokat?

2016. máj. 7. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem is sírom el magam. Dee a görcsberándulás még megvan. 1 éve ment el.
2016. máj. 7. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Soha.
2016. máj. 7. 22:38
 3/5 90-ben született F.. ***** válasza:

7 éve lett vége az első szerelemnek. 1 éve múlt el teljesen a dolog. Volt közben 3 kapcsolatom (3 éves, fél éves, 1 éves). Szakítás után ~2 évig nem tudtam máshoz közeledni.

A szakítás utáni első 5 évben bármikor újrakezdtem volna vele (simán otthagytam volna az akkori páromat). Azóta pedig ráeszméltem csak úgy egyik napról a másikra, hogy egyáltalán nem vonz már. Nem köt hozzá semmi és ha kérné se jönnék vele újra össze simán.

Nem mondom, hogy nem randiznék vele, mint egy idegennel, de nem vágyok már rá.

2016. máj. 7. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-as, "bármikor újrakezdtem volna vele (simán otthagytam volna az akkori páromat)"

A hozzád hasonlók tudják a legtöbb sérülést és fájdalmat okozni a másiknak, ezt önzésnek hívják. Mert rendben, nem jó egyedül megposhadni se gyászolni, a múlton sem lehet túllépni begubózva... de az istenért, amíg érzed hogy a másikhoz még kötődsz és őt választanád, addig ROHADTUL NEM váltunk át a randevúkról járásra és kapcsolatba, nem nézzük végig ahogy szerencsétlen párunk azt mondja szeret, élvezve a törődést meg figyelmet, az odaadást, majd ha az ex gondol egyet és felbukkan, csak leporolod a vállad egy laza "hát bocsi, sajnálom, majd lesz érted bűntudatom" pofonnal. Ez kihasználás, abból is a legönzőbb, pótléknak használni valaki mást amíg a sebeid nyalogatod, miközben pontosan tudod mennyire nem jelent neked annyit hogy mellette is maradj.

Nem ingerülten írom, nem haraggal, de azért tudd, gusztustalan vagy.

2016. máj. 7. 23:21
 5/5 90-ben született F.. ***** válasza:

Először is minden ember önző. Aki mást mond az hazudik.

Továbbá nem használtam őket sem pótléknak, sem semminek.

Nem miattuk lettem túl az első igazi szerelmen.

Maximálisan benne voltam mindegyik kapcsolatban. Még jobban is, mint a lányok. Az érzelmeim irántuk teljesen stabil és őszinte volt.

Az pedig egy kvázi jelentéktelen része volt ezeknek a kapcsolatoknak, hogy ha az exemmel lett volna lehetőségem, akkor újrakezdtem volna, amint lehet, mivelhogy erre nem volt esély.

Ahogy írtad nem lehet várni. Az életet élni kell. Bárcsak minden ember túl lenne 1 hét alatt az ilyen szitukon, de nem így működünk.

Akkor lettem volna gusztustalan, ha tényleg otthagytam volna valamelyik páromat az exemért. Mivel ez nem történt meg, ezért nincs miről beszélni.

A kérdező kérdezett én pedig őszintén válaszoltam. Ő volt az az ember az életemben, aki nem volt családtag és bármikor az életemet adtam volna azért, hogy ő tovább élhessen. Ilyen érzelmek nehezen múlnak el.

2016. máj. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!