Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe, akiről még sosem láttál képet?

Figyelt kérdés
Sajnos ilyen helyzetben vagyok, de nem tudom, hogy ez szerelem-e...de ha nem az, akkor mégis mi?

2016. júl. 27. 21:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hat vonzalom az tuti.Mindegy minek definialjuk sztem vegulis. Netes tarskereses? Azert kerj kepet,hogy utana nehogy csalodj a kulseje miatt..
2016. júl. 27. 21:24
 2/20 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem szerelem, csak egy fantázia által kreált képzeletbeli vágyódás valaki iránt. Már nagyon vágysz egy kapcsolatra.

Nem elég csak a belső tulajdonságra alapozni, a külső is fontos.

2016. júl. 27. 21:25
 3/20 anonim ***** válasza:

Igazán nem kellett volna ezt a bókot Vivien! Köszi.

Amúgy nem, csak a ráhúzott ideálképed által generált vágy, főleg ha még csak nem is hallottad a hangját sem.

2016. júl. 27. 21:27
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem éppen netes társkeresés...mármint neten ismertem meg, de nem társkeresőn és nem is társkeresés céljából.

Végül is mindegy, hogy hogy nevezzük, mert ugyanitt kötünk ki.

2016. júl. 27. 21:27
 5/20 A kérdező kommentje:

Hallottam a hangját, beszéltünk már telefonon.

Szerintetek engedjem el?

2016. júl. 27. 21:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Es hogy hogy nem csereltettek meg kepet?O is vonzodik?;)
2016. júl. 27. 21:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Azt hittem hogy volt, de kiderült hogy inkább rajongás volt, érdeklődés a gondolatai/életszemlélete iránt. Ahhoz, hogy igaz szerelem kialakuljon kell a külső, kell hallani a hangját és ha mindennel együtt tetszik és tudod szeretni, akkor lehet beszélni szerelemről :)
2016. júl. 27. 21:31
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem cseréltünk képet, mert az egész "kapcsolat" esélytelen. Nem ugyanabban az országban élünk.

Csak nagyon nehéz, mert tényleg fontos lett számomra, úgy hogy nem is láttam még. Ez normális egyáltalán?

És úgymond "szakítani" sem tudok vele, mert sosem voltunk együtt, de nem tudom, hogy hogy engedjem el.

2016. júl. 27. 21:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen "kapcsolatom", de mi láttuk egymást. Nehéz ügy, de attól is függ hogy milyen messze lakik. Nekem a volt párom holland volt, meg tudott volna látogatni, mondta is hogy jön, aztán kiderült hogy egy szemét és letiltott, de most nem ez a lényeg. Volt lengyel és bolgár barátom is, de velük egy idő után megszakadt a kapcsolat..
2016. júl. 27. 21:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, csak egy illúzió...
2016. júl. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!