Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet úgy szeretni valakibe, hogy nem tetszik külsőre, illetve nem vonzódsz hozzá?
Figyelt kérdés
Ha nektek volt ilyen légyszi írjátok le,hogy kb mennyi idő ismeretség után alakult ki.2015. aug. 5. 20:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. A szerelem és a szeretet két különböző dolog. Ha szerelmes vagy, külsőre is vonz a személy, szeretnéd megérinteni stb. ... Ha csak kedveled/szereted, akkor a testi vonzalom nem jelentkezik.
Ha rég ismert baráthoz kezdesz vonzódni (aki egyébként nem vonz), akkor aludj rá egyet mielőtt belevágsz bármibe... :)
2/3 anonim válasza:
Igen.Fel ev. Sokszor elofordult mar. Azok mindig harmonikusabb es teljesebb kapcsolatok voltak. N
3/3 anonim válasza:
Nekem az ellentétes személyiségű egyének jönnek be, és nem érdekel, hogy egy Penélopé Cruz szépségű egyén vagy maga "Miss Csernobil".
Így azt mondom, hogy igen, bele lehet szeretni. Nekem eddig 1, 1,5 év volt az ismeretségi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!