Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Vasárnap estétől szerda reggelig egy szobában laktam egy hostelben egy külföldi lánnyal, nem történt semmi komoly köztünk, mire kialakult volna valmi, addigra elment, szerda reggel, amikor megtörtént az első interakció köztünk egy kis ,,baleset" folytán, de már előző napokban is mosolyogtunk egymásra folyamatosan és ő is "úgy" nézett rám... Ráadásul utolsó este, amikor kettesben voltunk a szobában (eredetileg olyan 4-5en voltunk max, ez egy 6 db emeletes ágyas szoba), akkor egyértelmű jelzéseket adott azzal, hogy órákig készült a fürdőben, majd egy szexi fekete csipkés kombinéban beült az ágyába és nem húzta be a függönyt (az alsó ágyakon függöny van, máskor mindig behúzta esténként, mikor ottvoltak a többiek is, és olyankor egy egyáltalán nem szexi kétrészes nyári pizsamát hordott), valamint amikor egyszer az egyik török szobalakó megszólította, hogy tud-e angolul, akkor azt mondta, hogy nem és a fal felé fordulva alvást színlelt, mikor utolsó reggel hozzám szólt a kis balesetünk folytán, amikor összementünk véletlenül, akkor egyértelművé vált, hogy tud angolul, nagyon is jól. Na mindegy, sorolhatnám még itt az apró kis részleteket, de az a lényeg, hogy azt hiszem ez szerelem első látásra, mivel mikor realizálódott bennem szerda este, hogy reggel ő örökre elment a hostelből, hatalmas űr támadt bennem és mérhetetlenül elkeseredtem. Azóta azon hezitálok, hogy meg merjem-e kérdezni a lány nevét a recepcióstól, és így felvenném vele a kapcsolatot fb-on, talán a városban van még.. Szóval mindennek tükrében adott a fenti kérdésem. Köszönöm, aki elolvasta mindezt és válaszol.

2016. szept. 17. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a recepcióst, hátha. Ha ő nem tud neked segíteni ebben, akkor még ott van a többi szobalakó, aki tudhatja a nevét. ..De amúgy nem teljesen értem, hogy mi ez a hely?
2016. szept. 17. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Kajak megtudod keresni és végigolvastatod velünk ezt a sok felesleges semmit.

Te beteg vagy ember.

Mire ezt olvasod már úgy is beszélsz vele szóval....

2016. szept. 17. 00:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Szobalakókkal nem beszélt, 1 volt csak, aki régebb óta ott van, a többiek 1-1 napokra szálltak meg, szóval nagy a jövés-menés. De akkor azt mondjátok, hogy kérdezzem meg? :D Nem beteges ez kicsit? Kiadnak ilyen információt vajon?
2016. szept. 17. 00:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, ez egy hostel, az Erzsébet körúton, főként fiatal turisták, erasmusosok szállnak meg ott..
2016. szept. 17. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Mire jutottál, megtaláltad ? :)
2016. okt. 9. 10:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nap, mielőtt eljöttem, beszélgettem kicsit a recepcióssal (hárman váltják egymást, az apa és két fia. valamiért az idősebbik fia goromba volt velem és az apja is kicsit, legalábbis a fiatalabbik fiához képest, vele egész jó, mondhatni haveri kapcsolatba kerültem már a bejelentkezésem óta, szóval vele beszélgettem) , és hosszas rávezetés után (mindenféléről csevegtünk kb 1 órán át), szóba hoztam a lányt, de nem emlékezett rá, erőszakoskodni pedig nem akartam, hogy keressük ki mindenáron a nevét a füzetből, ahol vezetik a szállóvendégeket érkezési sorrendben. Mégegyszer rákérdeztem, ecseteltem neki a lány kinézetét, de látszott, hogy már kicsit túlzó az érdeklődésem, és kezdett kellemetlenné válni, szóval témát váltottunk, és később már nem is beszéltünk, nem is láttam, elhagytam én is a hostelt. Azóta is eszembe jut néha a lány, a minap mintha láttam volna a metrón, vagy két hete az utcán a tömegben, de talán csak képzelődöm, és valószínűleg már nincs is az országban. Tehát valószínűleg soha nem látom már, és el kell felejtenem örökre...
2016. okt. 10. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod facebookon megkeresni, valami erasmusos egyetemi csoportban, vagy ilyesmi?
2016. okt. 12. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!