Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Nagyon fáj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon fáj a hiánya.

Figyelt kérdés

Beleszerettem a legjobb barátomba. Ő nem tudta eldönteni, mit érez irántam. Az én kérésemre örökre megszakítottunk minden kapcsolatot egymás között.

Amikor így döntöttem, hittem abban, hogy találok valakit, akit legalább ennyire szeretek majd és ő is viszont szeret, de még csak hasonlót sem találok, a közelében sem jár senki.

Hiába foglalom le magam a nap minden percében, esténként, vagy álmomban mindig előjön. Iszonyatosan hiányzik. Teljesen értelmetlennek tűnik az élet így. Hónapok óta semmi sem javul, hiába teszek meg mindent.

2017. dec. 2. 19:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Eddig is ő keresett fel engem, és én a lelkére kötöttem, hogy ne tegye többet.
2017. dec. 3. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:

De miért?Szenvedsz inkább, ha lezárni nem tudod?

Én tisztáznám ezt a kérdést vele a helyedben. Az,hogy egy ideig nem tudta mit érez..lehet,hogy Neki hosszabb idő kell ahhoz,hogy kialakuljon Benne egy másfajta érzés.

2017. dec. 3. 11:23
 13/14 anonim válasza:
Ne alázd már meg magad, attól csak rosszabb. Hidd el, ha szeretne, felkeresne! Az én akkori exemnek öngyilkos gondolatai támadtak, ha csak felhoztam a kettőnk szeparációját, és mindketten iszonyatosan ragaszkodtunk egymáshoz, már házaspár lettünk majdnem, utána végül volt egy hosszabb szünet, 1 hónapig bírtuk, mert véleménye szerint soha nem akar elhagyni, de én valamiért azt éreztem, próbára teszem, 2 hét nem beszélésből lett 2 év nem beszélés, még csak köszönés sem. Elhiheted, mennyire fáj, a mindenem volt és én is neki. Felkerestem? Fel hát! Az volt a reakciója, hogy már teljesen más horizontokon mozog és miért csinálom ezt? Miért viselkedek így? Már csak fel sem zaklattam. Számomra megalázó volt, mert tudom, milyen erős érzelmekkel kötődött hozzám.
2017. dec. 3. 17:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Na hát eléggé különböző vélemények érkeztek. Azért köszönöm a válaszaitokat.
2017. dec. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!