Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon fáj a hiánya.
Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba. Ő nem tudta eldönteni, mit érez irántam. Az én kérésemre örökre megszakítottunk minden kapcsolatot egymás között.
Amikor így döntöttem, hittem abban, hogy találok valakit, akit legalább ennyire szeretek majd és ő is viszont szeret, de még csak hasonlót sem találok, a közelében sem jár senki.
Hiába foglalom le magam a nap minden percében, esténként, vagy álmomban mindig előjön. Iszonyatosan hiányzik. Teljesen értelmetlennek tűnik az élet így. Hónapok óta semmi sem javul, hiába teszek meg mindent.
2017. dec. 2. 19:17
11/14 A kérdező kommentje:
Eddig is ő keresett fel engem, és én a lelkére kötöttem, hogy ne tegye többet.
2017. dec. 3. 11:08
12/14 anonim 

válasza:

De miért?Szenvedsz inkább, ha lezárni nem tudod?
Én tisztáznám ezt a kérdést vele a helyedben. Az,hogy egy ideig nem tudta mit érez..lehet,hogy Neki hosszabb idő kell ahhoz,hogy kialakuljon Benne egy másfajta érzés.
13/14 anonim válasza:
Ne alázd már meg magad, attól csak rosszabb. Hidd el, ha szeretne, felkeresne! Az én akkori exemnek öngyilkos gondolatai támadtak, ha csak felhoztam a kettőnk szeparációját, és mindketten iszonyatosan ragaszkodtunk egymáshoz, már házaspár lettünk majdnem, utána végül volt egy hosszabb szünet, 1 hónapig bírtuk, mert véleménye szerint soha nem akar elhagyni, de én valamiért azt éreztem, próbára teszem, 2 hét nem beszélésből lett 2 év nem beszélés, még csak köszönés sem. Elhiheted, mennyire fáj, a mindenem volt és én is neki. Felkerestem? Fel hát! Az volt a reakciója, hogy már teljesen más horizontokon mozog és miért csinálom ezt? Miért viselkedek így? Már csak fel sem zaklattam. Számomra megalázó volt, mert tudom, milyen erős érzelmekkel kötődött hozzám.
14/14 A kérdező kommentje:
Na hát eléggé különböző vélemények érkeztek. Azért köszönöm a válaszaitokat.
2017. dec. 3. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!