Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon fáj a hiánya.
Beleszerettem a legjobb barátomba. Ő nem tudta eldönteni, mit érez irántam. Az én kérésemre örökre megszakítottunk minden kapcsolatot egymás között.
Amikor így döntöttem, hittem abban, hogy találok valakit, akit legalább ennyire szeretek majd és ő is viszont szeret, de még csak hasonlót sem találok, a közelében sem jár senki.
Hiába foglalom le magam a nap minden percében, esténként, vagy álmomban mindig előjön. Iszonyatosan hiányzik. Teljesen értelmetlennek tűnik az élet így. Hónapok óta semmi sem javul, hiába teszek meg mindent.

Egy idő után biztos el tudta volna dönteni mit érez Irántad.
Bár ez szerintem nem is döntés kérdése, inkább tudatosult volna Benne az érzés,hogy barátként, vagy partnerként tud rád tekinteni.
Lehet,hogy váratlanul érte az,hogy beleszerettél, nem számított rá.
Keresd meg, ha olyan jó barátok voltatok érdemes elgondolkodnod,hogy a barátságot is érdemes fenntartanotok, még ha több nem is alakul belőle.

Anno én beleszerettem egy lánybarátomba. Ő visszautasított és a kapcsolatot is megszakította velem.
Nagyon hiányzott de ma már csak nevetek rajta, hogy egyáltalan tetszett nekem mert mai szemmel bottal se piszkálnam meg mert nagyon kövér volt (és buta).
Én akkor tuti nem kértem volna, hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot mert fontos volt nekem. De ha te így döntöttél akkor tartsd magad ehhez.

Én jóval idősebb vagyok mint Te, kérdező.
Az a vélemény,hogy keresd meg, ha nem tudod elfelejteni nem érdemes szenvedned, és lehet,hogy sosem találsz olyat, aki iránt hasonlóan éreznél.
Mi veszítenivalód van?Egy próbát megér!
Lehet,hogy Ő is szenved.
Beszéljetek nyíltan egymással, egy tisztázó beszélgetés kapcsán tegyetek pontot a végére, vagy kezdjétek az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!