Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki nem talál rá a párjára?
Rengeteget szenvedtem már, eddig 3 párkapcsolatom volt, az első összejött a barátnőmmel, a második megcsalt, egy valakit pedig én nem tudtam rendesen értékelni, de utána egy évnyi szenvedés következett, mert elveszítettem.
Most alakult egy sráccal valami, azt hittem jó lesz végre, aztán közölte, hogy ő nem tud többet érezni.
Pedig érte szívemet-lelkemet kitettem. Nem tudom, mit rontok el ennyire, de kezdek nagyon félni, hogy mi van, ha sosem fog szeretni senki és én sem fogok tudni másba beleszeretni már. El akarom zárni az érzelmeimet, mert úgy érzem, tovább nem bírom.
25L

#9: 30 felett ezért nagyon nehéz szerintem megtalálni a párod :(
Annyi sérelemmel, tüskével lesznek tele az emberek, annyira kiöl belőlük mindent a múlt, hogy egyszerűen már nem is mernek boldogok lenni egy kapcsolatban az emberek, vagy belevágni egy újba
38F

Én is hittem már azt, hogy na most ő lesz az igazi! Aztán tévedtem. (Dettó szívem-lelkem style) :(
De nem adom fel! :) Ha én nem adom fel 39 évesen, akkor magácskának sem szabadna! :P

Létezik hát. Az, hogy mindenkinek van egy párja hülyeség. Az, hogy mindenkinek csak egy nagy szerelme van, hülyeség.
De 25 éves vagy, totál nem értem, mit vagy még kétségbe esve :D Az életed felét se élted még le, jó eséllyel.
Szerintem te egyébként szeretsz melodrámázni, azért érzed mindezt ekkora szenvedésnek, pedig ilyenek akárkivel megesnek. Tekintsd ezeket tanulópénznek, és akkor nem leszel ennyire magadba zuhanva, és legközelebb majd jobban fogod tudni, kibe érdemes energiát fektetni meg kibe nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!