Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nő a párjára hagyatkozik az anyagiak megteremtésében?
Ha mondjuk tudja magáról, hogy nem egy atomfizikus, eljut mondjuk érettségiig/szakmáig/BA diplomáig, tudja, hogy sosem tudna 3-500 ezreket megkeresni, ezért elfogadja, hogy a kapcsolatukban a párja fog jobban keresni, visz haza több pénzt.
Van olyan ismerősöm is, aki 10 osztállyal otthagyta az iskolát, mert a férje jól keres, minek csinálja tovább, úgyse kap soha kézhez annyit, így most otthon van. Fizet neki nyugdíjjárulékot, meg ha esetleg elválnak, akkor is köteles eltartani a férje, amíg nem talál munkát (vagy új férjet).
Én mondjuk dolgozom, tanulok, de sose fogok annyit keresni (ha valami csoda folytán meg is lesz a diplomám), mint amennyit a férjem. Nem tudnám a munkáját csinálni, nekem nincs olyan jó eszem.
Sokak ebben miért látnak problémát, ha a férfi keres többet? Mondjuk a nő fizetésének 2-3szorosát

Köteles eltartani, míg nem talál munkát vagy új férjet....ezt melyik agyhugyköves rémálmodban láttad ? :D
31/f

Nyugi! Ezeknek a srácoknak még egy minimálbéres, kövér nő sem jut!
Nem kell őket komolyan venni... Csak tudnám, minek kell azon kattogni, hogy a cicák elvárják a luxust, ha neki a büdös életben nem fog olyan jó csaj jutni, tehát nem is érinti igazán a téma. :D
Ha te is dolgozol, ezek mellett otthon rendesen ellátod a teendőidet (egyforma munkaidő esetén egyenlő mértékben kell kivenni a részeteket a házimunkából) és megadod a férjednek az érzelmi támogatást, addig senkinek sem lehet egy szava sem rád.
Ja, és mit tud még egy nő beleadni a kapcsolatba? Az érzelmi támogatást. Mindig elfeledkezik róla itt mindenki, pedig ez egy hatalmas kincs, főleg akkor, ha lelkileg nagyok a gondok. Én hálás vagyok a barátomnak, hogy ő ezt az érzelmi támogatást is beleadja a kapcsolatba (és ez természetesen kölcsönös.)
22/N

" meg ha esetleg elválnak, akkor is köteles eltartani a férje, amíg nem talál munkát (vagy új férjet). "
Valóban nem vagy egy észlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!