Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kifizetnétek a nyaralást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizetnétek a nyaralást?

Figyelt kérdés

Elmegyek a szüleimmel nyaralni de arra gondoltam hogy elmennék előtte a barátommal pár napra valamerre, hogy ne érezze rosszul magát. Én fizetném ezt a pár napot.

Ha belegondolok a barátom soha nem ajánlotta fel hogy elvisz nyaralni miközben saját magát meglepi nagyobb ajándékokkal.

Legyek olyan jófej hogy kifizessem ezt a pár napot vagy helyette magamnak vegyek valamit?

Nem vagyunk egyidős egyetemisták, hogy indokolt lenne minden fillért elosztani.

2015. aug. 9. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azt gondolom, hogy beszéljétek meg előtte, hogy lenne-e kedve és semmiképpen ne fizesd ki Neki. Közös nyaralást közösen fizessétek. Ez úgy a fair. Ha Neki eszébe sem jutott, hogy elhívjon akkor szerinted miért kellene, hogy kifizesd Neki?
2015. aug. 9. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
76%

Igazából elég visszás a kérdés, amit kiírtál.

Egyrészt, a párod megbántódott attól, hogy a szüleiddel mész nyaralni? Tehát ki akarod engesztelni? Mivel neked jutott eszedbe, hogy elhívod, ezért erre tippelek.

Másrészt. Ha Te akarod meghívni őt, ha a Te ötleted a nyaralás, és csak úgy hirtelen a semmiből jön a dolog, akkor szerintem természetes, hogy meghívod. Függetlenül a nemektől, vagy hogy amúgy mennyit költötök egymásra.

Más a dolog fekvése, ha "csak" annyiról van szó, hogy együtt is szeretnétek időt tölteni. Közös, megtervezett nyaralásnál, ha egyikőtöknek sem jelent gondot a hirtelen jött plusz kiadás, akkor teljesen természetes és alap dolog, hogy felesben fizetitek a dolgot. De ehhez mindenképpen az kell, hogy a felmerült ötletet közösen, előre leegyeztessétek.

Viszont az a rész, hogy "bezzeg neki nem jut eszébe", az gyerekes. Felnőttek egyenrangú párkapcsolatába ugyanúgy nem fér bele az elvárás, hogy ő vigyen el téged "ingyen" nyaralni, mint ahogy te sem akarod kifizetni az ő részét. Bár szerintem, ha meglepinek szánt a nyaralás a részedről, akkor a kettőt nem kell párhuzamba hozni. :) Én legalábbis sosem húzok rovátkát, hogy párom ennyiszer lepett meg valamivel, akkor most én jövök, vagy épp fordítva.

2015. aug. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!