Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál meg a szerelem?
Nekem több év is így telik már (és még itt sokaknak), szóval tudjuk miről beszélsz, ismerjük a magány érzését.
Szerelemhez még nekem sem volt szerencsém, csak egyszer majdnem, de valamiért mégsem lett szerelem, csak egy jobb barátság kapcsolati körülmények közt, meg is unta a lány/nő. Igaza is volt, már belátom.
(Csak azon kesergek, hogy lehet nekem soha nem lesz, mert talán nem is vagyok rá képes).
De besavanyodott itt mindenki Edgarral az élen:)))
Úgy tűnik nekem, hogy kicsit túlbonyolítjátok ezt a szerelem témakört és valami misztikumszósszal is leöntitek.
Kicsit engedjétek már el magatokat a nagy kesergés közepette. Annyi ember van. Ne mondjátok már, hogy senki nincs, akivel legalább meg lehet próbálni ismerkedni, hogy hátha lesz belőle valami.
Itt nem elég a kesergés elhagyása, meg előbújás... A kérdező utolsó mondata mindent elárult. Túl magasra tette a mércét ill. magát is túl értékeli. Itt csak az önismeret segíthetne ill. a realitás elfogadása.
Különben nem hibáztatom, ebben a hibában mindannyian szenvedünk, csak a fokozatai mások.
Min vitatkozzunk? 😊 Különben a gumicsont effekt nekem is eszembe jutott, mert olyan lazán, záróakkordként odavetvének tűnt.
Nem kell sztem konkrétum, az odavetett konc alapján az van, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!