Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki nem talál rá a párjára?

Figyelt kérdés

Rengeteget szenvedtem már, eddig 3 párkapcsolatom volt, az első összejött a barátnőmmel, a második megcsalt, egy valakit pedig én nem tudtam rendesen értékelni, de utána egy évnyi szenvedés következett, mert elveszítettem.

Most alakult egy sráccal valami, azt hittem jó lesz végre, aztán közölte, hogy ő nem tud többet érezni.

Pedig érte szívemet-lelkemet kitettem. Nem tudom, mit rontok el ennyire, de kezdek nagyon félni, hogy mi van, ha sosem fog szeretni senki és én sem fogok tudni másba beleszeretni már. El akarom zárni az érzelmeimet, mert úgy érzem, tovább nem bírom.

25L

2017. dec. 2. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor most kell a nagy levegő és nagyon sok türelem saját magadhoz.... és egy szakember segítségét is felhasználnám ebben a helyzetben... a legfontosabb hogy fiatal vagy és előtted az élet még akkor is ha most nem úgy gondolod próbálj a mának élni és ne erőltesd a párkapcsolatot görcsösen.. hagyd hogy" Ő "találjon meg téged és hidd el megfog találni 49F
2017. dec. 2. 13:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Fejleszd az önismereted! Ha nem tudod mit rontasz el, és azt sem, hogy kit keresel, akkor teljesen vakon próbálsz boldogulni.
2017. dec. 2. 13:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Sajnos, létezik.
2017. dec. 2. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:

Létezik,mint én. Nekem nemhogy párkapcsolatom nem volt még soha, de csók nem volt soha életemben még sajnos. :/

Egyszerűen a nők elkerülnek,randiig nem tudok eljutni és elhívni valakit,mert esélyt sem kapok... :/

26/F

2017. dec. 2. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Mondhatjuk létezik ilyen, de #2-essel kell egyetértenem, sokkal inkább az az oka ennek, hogy saját magára nem talál rá az illető. Kicsit úgy érzem, mintha társfüggőséged lenne, hogy anélkül eléggé életuntnak, magányosnak érzed magad, egy magát ismerő, és valamire tartó emberke tudja, hogy a párkapcsolat az nem azért kell, hogy kitöltse az űrt, hanem hogy fokozza a boldogságot. Ismerd meg önmagad, ülj le órákra és gondolkozz el az életeden az érzéseiden azok miértjén, és hogyanján stb.

Sok sikert!;)

2017. dec. 2. 13:37
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Több kapcsolatom volt, 2x hittem, hogy az örökkévalóságig fog tartani, hogy megtaláltam azt a nőt, akit nekem rendelt az ég.

Most mégis egyedül vagyok, és lassan elmúlik az esélye, hogy családom legyen.

De te 25 évesen még nagyon fiatal vagy ehhez kérdező.

2017. dec. 2. 13:47
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. Férfi akkor, ha csúnya, nő pedig akkor, ha nagyon válogatós.
2017. dec. 2. 13:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem se sikerült eddig. 26N
2017. dec. 2. 13:52
 9/17 anonim ***** válasza:

36 éves nőként eddig háromszor gondoltam azt, hogy megtaláltam, akit kerestem. Mindent megadtam nekik, bíztam bennük, de az egyik megcsalt, a másik megkérte a kezem, majd eltűnt, a harmadikról inkább nem írok semmit.

Jelenleg is kapcsolatban vagyok, de valami nagyon nem akar működni. A szeretet, a tisztelet megvan, de nem érzem, hogy ő lesz az ... mintha az előzőek kiöltek volna belőlem valamit, néha az az érzésem, hogy már soha nem lesz esélyem valakivel szeretetben együttélni és esetleg családot alapítani.

36/N

2017. dec. 2. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:
létezik,nem sikerült eddig.40f.
2017. dec. 2. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!